La Penya s’estrena amb victòria a Hospitalet (81 a 91)

    0
    38
    penya kk.jpg

    04/01/2013

    Els verd-i-negres han pogut amb el KK split i li han tret una renda de 10 punts que pot ser clau al bàsquet average

    El júnior de la Penya ha fet un pas de gegant per ser a les semifinals del torneig d'Hospitalet en vèncer al KK Split per 81 a 91 en el partit de la primera jornada. 

    Els verd-i-negres s'han trobat al davant un equip molt semblant, agressiu en defensa, amb molt de talent i ben treballat tàcticament.
    L'encert dels croats, en especial de Gabric que ha anotat 4 triples a la primera part, ha permès que el KK split agafés els primers avantatges (35 a 25) que la Penya ha recuperat gràcies a la direcció de Sans, l'encert d'Abalde, el caràcter de Gomila i la intensitat de Bauzà, que ha estat el millor de la primera part amb 12 punts i 4 rebots (49 a 49 min 20). 
    A la represa la Penya ha dut la iniciativa mantenint un nivell de joc altíssim en el que tots els jugadors aportaven. Tot i això, els dàlmates mai s'han deixat anar i comandats pel jugador cadet Ivan Bender (25 punts i 31 de valoració) han mantingut l'emoció fins el final. 
    A falta de 3 minuts, Jukic retallava la diferència amb un triple (81 a 84) però Costa ha respós des del 6,75 i Gomila, un dels convidats no esperats juntament a Nogués, ha tancat el partit amb accions de caràcter.
    Demà la Penya jugarà doble partit a les 11:30 contra el Cajasol i a les 18h contra l'Union Olimpija de Ljubiana.