Un vídeo penjat a Youtube carrega contra Garcia Albiol i demana la seva dimissió

    0

    04/01/2013 – El muntatge audiovisual, del qual se'n desconeix l'autoria, fa un recull de crítiques mitjançant imatges, portades de diaris i eslògans; va a començar a córrer per xarxes socials i WhatsApp ahir al vespre i acumula 300 visualitazcions.

    Es va començar a difondre ahir al vespre. Diverses persones de la ciutat, entre elles membres i figures afins a algun partit de l'oposició, publicaren a través dels seus comptes de Twitter un vídeo penjat al Youtube que carrega contra la gestió de l'alcalde del PP Xavier Garcia Albiol i demana la seva dimissió "per dignitat de ciutat".

    El muntatge audiovisual fa un recull de crítiques mitjançant eslògans, portades de diaris i imatges, com ara la recentment publicada fotografia del batlle vestit amb túnica en el seu viatge a Oman per Cap d'Any. Titlla també de "mentides" i "incomplertes" promeses com la dels llibres de text, els pisos socials, la creació d'ocupació o la millora de seguretat municipal i ressalta també la supressió de beques menjador, el "tancament" dels Casals de Joves, el de Pares i Mares i el d'Estiu Municipal. Així mateix, recopila irregularitats polítiques i letigis judicials que han salpicat el govern local els darrers mesos, com la reobertura de la causa per racisme contra el propi Albiol, el cas de les col·lectes de la Guàrdia Urbana, el cas d'extorsió a un comerciant i les obres presumptament encarregades per David Gómez, a més de la destitució d'alguns càrrecs de confiança per actuacions indegudes.

    El vídeo, que comença amb la frase "Badalona no es mereix un govern que menteix els ciutadans" sobre una imatge del Pont del Petroli, ha corregut molt per les xarxes socials i a través de missatges en cadena de l'aplicació mòbil WhatsApp, i ha acumulat prop de 400 visualitzacions en 24 hores. Ha estat publicat pel compte de Youtube "fora albiol" i es desconeix la seva autoria.