La Guàrdia Urbana intercepta 400 quilos de coure de procedència desconeguda

    0
    37
    cobre.JPG

    08/01/2013 – El cablejat estava sent manipulat a l'interior d'una furgoneta per dos homes, en un descampat de Montigalà, quan van ser sorpresos per dos agents.

    La Guàrdia Urbana va confiscar ahir al voltant de 400 quilos de cable de coure tallat que es trobaven a l’interior d’una furgoneta que estava estacionada en un descampat del carrer del Perú, al barri de Montigalà. A l’interior del vehicle hi havia dos homes que estaven retirant la cobertura de plàstic que embolicava les bobines de cable.

    Els agents han preguntat als ocupants del vehicle per la procedència del cable de coure. Els homes, un de 39 anys i resident a Santa Coloma de Gramenet i l’altre de 24 anys i resident a Badalona, només han explicat que el cable els havia estat proporcionat per un amic, del qual no han pogut donar cap dada. A requeriment dels agents, aquestes dues persones tampoc no han pogut aportar cap document ni factura referent al material. Per aquest motiu, les dues persones seran denunciades per un delicte de receptació de material. El vehicle i els 400 quilos de cable de coure han estat traslladats al dipòsit municipal de vehicles.