El Juvenil es recupera contra el penúltim

0
    36

18/02/2013 – Una setmana després de la desafortunada derrota a casa contra el Sant Andreu, el Juvenil del Badalona ha tornat a la senda del triomf superant per 2-4 a l'Stadium Casablanca

Una jornada enrere el Badalona va trencar una fantàstica ratxa de vuit partits sense perdre que havia reenganxat al conjunt de Robert Cuesta a la possibilitat d'assaltar el segon lloc del grup. El Sant Andreu va sorprendre al Centenari i va emportar-se els tres punts del feu betulià. Però la desfeta de llavors havia de quedar-se en anècdota, en una ensopegada aïllada. I perquè així fos, el Juvenil badaloní va viatjar dissabte a terres aragoneses amb la convicció d'haver de vèncer a l'Stadium Casablanca, el penúltim del grup.

El partit va començar malament. Els locals s'avançaven en el marcador al minut dotze. Els saragossans van estar molt entonats en la primera part, carregats de confiança pel gol que els havia posat per davant en el marcador. Però a la segona meitat el Badalona va millorar i va demostrar que era superior. En deu minuts, un gol de Jordi i un altre d'Ángel voltejaven el marcador. Llavors el partit va entrar en una fase de calma relativa, amb els locals buscant sense encert l'empat i el Badalona deixant passar els minuts.

Llavors els de Cuesta es van quedar amb un home menys, a falta d'un quart d'hora. L'Stadium va rebre això com una senyal inequívoca per atacar amb tot. I en aquestes Gual va fer l'1-3, a només quatre minuts pel final. Però en la jugada següent, els locals van tornar a retallar diferències. Amb l'Stadium Casablanca atacant a la desesperada el Badalona va fer el quart i definitiu, obra de Paco.

El conjunt escapulat recupera gràcies a aquest triomf la cinquena plaça que l'hi havia pres recentment el Girona. L'equip acumula 41 punts i a falta de set jornades pel final de la temporada el Saragossa, actual segon, té quatre punts més que els badalonins. En la propera jornada toca rebre al Girona al Centenari, en un compromís clau pel futur de tots dos conjunts.

FITXA TÈCNICA

Stadium Casablanca: Gil; Benaque (Ucar 84'), Karol, Manzano, Villar, Simón, Villelas (Álex 75'), Ormad (Aitor 62'), Buenacasa, Piñero, Álvaro (Suárez 62')

CF Badalona: Sergi; Garrido, Serra, Roselló, Puyol (Raul 78'), Iborra, Belmonte (Canelada 46'), Carlos (Paco 88'), Jordi, Gual, Ángel (Coca 82')

Àrbitre: N'Diaye. Grogues: Álvaro, Suárez (Stadium); Raul, Gual, Jordi, Carlos, Ángel (Badalona). Doble groga: Serra (Badalona)

Gols: 1-0, Piñero (minut 12); 1-1, Jordi (minut 46); 1-2, Ángel (minut 47); 1-3, Gual (minut 86); 2-3, Suárez (minut 88); 2-4, Paco (minut 92)