Massa rival per l’Àguila

0
    38
    DSC_0282.JPG

El Poble Nou 2000 va ser massa per a un Àguila que va marcar primer però no va saber mantenir-se(1-5). Els de Badalona van saber adelantar-se però la fam dels devanters rivals va sentenciar el partit.

La U.E.Àguila arribava al partit amb les ganes de puntuar per segona setmana seguida, però davant tenia un gran repte amb un rival d'entitat com és el Poble Nou 2000, que ocupa la segona posició, i no els posaria les coses gens fàcils als de Badalona.

El partit començava amb l'Àguila totalment bolcat en atac, i l'afició veia possible puntuar degut a la intensitat que el seu equip mostrava. Així doncs, quan els visitants encara no havien entrat al partit, els locals marcaven el primer gol del partit en el minut 10 de la mà de Daniel Rubio i veien possibilitats de guanyar. El gol dels de Badalona, però, va despertar de cop els visitants i van bolcar-se a l'atac i de la mà del seu davanter Mamadou Kanteh van aconseguir posar-se per davant amb dos gols anotat als minuts 27 i 39 respectivament. Per tant s'arribava a la mitja part amb els visitants per davant al marcador.

La segona part, havia de servir de revulsiu per als de Badalona, però va ser totalment al contrari i quan només havien passat dos minuts David Mancheño anotava el tercer gol. Aquest gol deixava tocats els locals i acte seguit els visitants aconseguien marcar el quart gol de la mà de Mamadou Kanteh que anotava el seu tercer gol. El partit estava sentenciat i als cinc minuts del quart gol, al 55, David Mancheño marcava el cinquè gol per als visitants i matava el partit.

L'Àguila segueix ocupant l'última posició amb -2 punts mentre que el Poble Nou està segon amb 45 punts a dos del líder que és el Tiana.