El Badalona felicita els 25 anys dels Dracs

    0
    34
    13042013.jpg

    18/04/2013 – Abans del partit de diumenge contra el Llagostera, el CF Badalona farà un petit homenatge a l'equip de futbol americà de la ciutat

    Enguany els Badalona Dracs celebren el seu primer quart de segle d'existència. I amb aquest motiu, el CF Badalona ha volgut homenatjar i felicitar la bona salut de l'entitat esportiva de la ciutat fent una petita celebració aquest diumenge en els prolegòmens del partit de lliga que els de Càmara disputen contra el Llagostera.

     

    Segons ha informat l'entitat escapulada, abans del matx s'entregaran a diversos membre dels Dracs uns obsequis per part del CF Badalona com a commemoració del 25è aniversari del conjunt de futbol americà.

     

    Aquesta activitat s'inscriu en el seguit d'actes que la nova directiva escapulada porta duent a terme durant tota la temporada i, mitjançant els quals, es pretenen crear sinèrgies de col·laboració i construir bones relacions amb tota mena d'entitats i clubs de la ciutat. Segona s'assegura des de l'entitat, el CF Badalona vol amb aquest mena d'esdeveniments demostrar el seu compromís amb la ciutat.