Els Mossos detenen els dos autors d’un robatori violent a Badalona

    0
    34

    03/06/2013 – Tots dos van poder ser detinguts gràcies a l'avís del veïnat; un d'ells és menor i entre tots dos acumulen 25 antecedents per delictes contra les persones i el patrimoni.

    Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a l’interior d’un domicili de Badalona succeït el passat dijous 30 de maig.

     

    Els fets van tenir lloc pels volts de les deu del matí. La víctima, que en aquells moments estava sola al seu domicili, va obrir la porta després que hi truquessin i va ser abordada pels assaltants, que l’haurien tancada en el lavabo mentre un d’ells la vigilava constantment i l’altre perpetrava el robatori. En el robatori, van sostreure un penjoll d’or i dos anells que la dona duia posats a damunt.

     

    Els veïns en sentir els crits van alertar la policia; ràpidament es va dur a terme un dispositiu policial per tal de poder localitzar i detenir els autors del robatori. Els agents van observar a les immediacions del carrer Joan d’Àustria dues persones fugir corrent i que coincidien amb les descripcions físiques dels autors. Per aquest motiu, els agents van iniciar una persecució a peu d’aquestes dues persones i van aconseguir detenir una d’elles.

     

    Les gestions posteriors realitzades pels agents han permès detenir l’altre autor dels fets. Es dona la circumstància que, entre els dos detinguts, acumulen 25 antecedents policials per delictes contra les persones i el patrimoni.

     

    Un dels detinguts, menor d’edat, ha estat posat a disposició de Fiscalia de Menors i l’altre, major d’edat, està a l’espera de passar a disposició judicial en les properes hores.