Diego i Xavi Gonzàlez lideren la victòria del Sant Josep a la pròrroga (65 a 74)

0
    46

01/10/2013
    La parella exterior va executar al Roser, que havia remuntat 5 punts al tram final després d'anar perdent gairebé tot el partit

El Sant Josep va aconseguir el 2n triomf de la temporada en vèncer al Roser a domicili per 65 a 74 després d'una pròrroga

Els parroquials, que havien anat gairebé tot el partit per davant, van veure com el Roser, empés pel públic, capgirava el partit al tram final, però van treure el caràcter necessari per forçar la pròrroga, a la que van arribar molt millor mentalment.

El bon inici del Sant Josep, controlant el rebot i la defensa per córrer, els va permetre obrir el primer forat (18 a 7).
    Al 2n període, el Roser va ajustar millor el balanç defensiu i va començar a treure redit del rebot ofensiu, una de les seves millors armes.

El Sant Josep però, sempre va mantenir l'avantatge, i amb l'entrada a pista de Xavi Gonzàlez, que era dubte pel partit, va aguantar l'escomesa local.

La feina a la 2a part de tot l'equip, en especial dels jugadors que van sortir de la banqueta, van fer que els de Victor Cruz dominessin sempre el marcador, fins que a falta de 3 minuts, el Roser va embogir el partit per recuperar els 5 punts de desavantatge i col·locar-se 4 amunt.

Dues bones defenses pressionants del Sant Josep van significar recuperacions i cistelles senzilles per forçar la pròrroga.

A temps extra, els parroquials van ser més durs mentalment, i amb 4 punts de Diego i 6 de Xavi Gonzàlez, van acabar de rematar el Roser.

El proper partit del Sant Josep és diumenge a les 17:30 a casa contra el Basket Coras.