El Montgat tanca l’any amb una victòria coral (92 a 66)

x publicar montgat figueres.JPG

17/12/2012
    Tots els jugadors van participar i cap va destacar en l'exhibició (115 de valoració) contra el Figueres

El Montgat va guanyar a l'Adepaf Figueres en un partit sense història.
    Els de Xavi Bassas en van tenir prou encadenant cistelles senzilles al tercer quart fruit d'una defensa pressionant i zonal.

El Figueres va aguantar els primers minuts, quan amb el joc d'u contra u, generava avantatges i doblava pilotes als seus tiradors. Tot i això, en el primer quart el Montgat ja va aconseguir les primeres rendes (27 a 20). Al segon període, els locals van canviar la defensa i van fer una pressió acabada amb zona que va crear molts problemes al Figueres, que va marxar al vestidor amb una diferència recuperable, però molt lluny del nivell del Montgat.

A la represa els maresmencs van trencar definitivament el partit i el Figueres es va deixar anar. El Montgat va fer valer la seva superioritat física i tots els jugadors van aportar el seu gra de sorra en un últim tram de partit molt plàcid.