El Natzaret destrossa la Minguella a l’últim quart (79 a 51)

0
    34
    x publicar.JPG

05/11/2013
    Els de Víctor Carrasco van rematar una Minguella grogui que va abaixar els braços a l'últim període

El Natzaret es va endur el derbi badaloní de la Copa Catalunya i s'afiança encara una mica més al liderat del grup 1 de la competició.

Els de Víctor Carrasco van anar sempre per davant en el marcador i van sentenciar el partit amb un extraordinari últim quart, en que la Minguella va abaixar els braços per acabar perdent de 28, la màxima del partit.

Ja des de l'inici el Natzaret havia dut la iniciativa amb una defensa que arribava a tot arreu
    La Minguella no estava malament al darrere, però l'encert dels locals en les accions al final de la possessió obrien un 1r forat (9 a 2 i 16 a 4).

2 minuts de defensa zonal dels visitants va permetre aturar el cop (19 a 9 min 10) i mica a mica la Minguella va anar agafant-li la mesura al partit des de la defensa (21 a 16 després d'una tècnica a Cid).

El Natzaret però, també va recórrer a una zona per aturar l'embrenzida de la Minguella, i amb bones accions continuades d'Arqués, va tornar a agafar el coixí dels 10 de diferència (28 a 18 i 35 a 25).
    Els errors de la Minguella -molts en els tirs lliures- eren castigats pel Natzaret, que marxava al descans anotant un triple a la darrera jugada quan els de Pere Garcia encara podien fer una falta (40 a 29).

A la tornada dels vestidors, els de Casagemes van sortir més agressius, però el Natzaret va seguir sumant de tot el que generava Balcells (47 a 35 min 25).
    Com havia passat al 1r quart, la Minguella ho va tornar a intentar amb una defensa zonal en els últims minuts del període, però el Natzaret va seguir trobant opcions per anotar (54 a 43 min 30).

El partit s'havia endurit i la diferència es movia entre els 7 i els 11 tot i que feia minuts que cap equip podia estirar més la corda que l'altre.
    Així va ser fins l'inici de l'últim quart. Un triple de Corella va eixamplar la diferència fins els 14 i la Minguella es va començar a precipitar

En aquesta tessitura, Riera va ser el millor per administrat l'avantatge local. Gestionant la diferència, es va inflar a rebre faltes (6).
    Una d'elles va derivar en una tècnica a Marc López que va acabar de sentenciar el matx (61 a 43).

Quedaven 6 minuts per disputar-se, però el partit ja no tenia més història. La Minguella havia abaixat els braços, i el Natzaret ho va aprofitar per fer créixer la diferència fins els 28 finals.

Marc Jérez (26 de valoració) i Riera (18) van ser els més destacats dels locals, mentre que per la Minguella ningú va passar dels 10 de valoració).

El proper partit del Natzaret serà dissabte a les 18h a la pista del Sant Narcís. Els de Pere Garcia tornaran a jugar a Casagemes dissabte a les 19:45 contra el Boet Mataró.