El Partit Demòcrata Català tria David Torrents com a president local

  0
  32
  torrents.jpg

  30/11/2016 – Torrents es va imposar a l'altra candidatura, encapçalada per Joaquim Pérez.

  L'assemblea del Partit Demòcrata Català Europeu de Badalona va escollir aquest dilluns David Torrents com a nou president del comitè executiu local. El nou partit, provinent de l'antiga Convergència, comença a caminar de la mà de la candidatura 'Compromesos per Badalona', que pretén fer girar la seva proposta entorn als associats i al projecte nacional català.

   

  Torrents es va imposar a la votació de manera àmplia, amb 111 suports enfront als 44 de l'altra candidatura presentara, encapçalada per Joaquim Pérez. Dels 238 socis censats, van exercir el seu dret a vot més de 150.

   

  Torrents explica que el primer objectiu és posar a caminar el nou partit i donar a conèixer el seu missatge. També ha avançat que no es presentarà com a candidat per liderar el partit a les municipals de 2019. L'alcaldable del PDECat s'escollirà mitjançant unes primàries, el 2018.

   

  L'equip de Torrents està marcat per la presència de diferents membres que fins ara estavan a la primera línia de CDC, com ara Josep Pera, Meritxell Juan o Pere Martínez Carreté, que en principi, substituirà Ferran Falcó com a president del grup municipal aquest 2017.