L’Ajuntament comença a enderrocar la finca abandonada de Francesc Layret

    0
    41
    layret.JPG

    27/11/2013 – Les obres ja han començat aquesta setmana i s'allargaran un parell de setmanes; la vorera guanyarà en amplitud un cop finalitzats els treballs.

    L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana l’enderrocament del número 27-35 del carrer Francesc Layret, que portava mesos envoltat de tanques degut al seu estat ruïnós i obliga als vianants a caminar per l’alfalt al seu pas per la finca. Primer s’està procedint a buidar l’interior i, posteriorment, es començarà a desmuntar tota l’estructura. Un cop tirat avall l’edifici, s’ampliarà la vorera i es tancarà la part que en resulti edificable. Segons l’Ajuntament, els treballs seran “molt senzills” i l’afectació de Francesc Layret “resultarà mínima, qüestió d’hores”.
     

    Després de molt de temps buscant els propietaris de la finca, el govern local ha aconseguit finalitzar els tràmits administratius per poder estar exempt de responsabilitats i tenir llum verda per enderrocar la casa i adequar la part afectada per la Llei d’Urbanisme.

     

    Un cop executades les obres, la vorera d’aquest tram de carrer guanyarà amplada per igualar-se a la major part de la resta del vial. L’alcalde Xavier Garcia Albiol considera que aquest és un moviment important encaminat a “normalitzar i ordenar” el centre de la ciutat i explica que els treballs duraran un parell de setmanes.