El PSC Badalona vol obrir una nova seu a Llefià-La Salut

  0
  local psc.JPG

  27/11/2013 – L'agrupació municipal busca un espai per instal·lar-se al districte que ha estat el seu feu històric de la ciutat per guanyar proximitat amb els veïns.

  Una part important de la victòria del PP a les passades eleccions municipals va residir en la pèrdua de vots que el PSC va registrar al districte de Llefià-La Salut, feu històric dels socialistes. Ara, encaminada a recuperar terreny entre les classes més colpejades per la crisi, l’agrupació municipal estudia l’obertura d’una seu als barris en qüestió.

   

  Fonts del partit indiquen que no es tractaria d’un trasllat de l’actual local situat al carrer Dos de Maig del Centre, ja que aquesta és també la seu comarcal del PSC, sinó d’un segon espai dins la ciutat. El primer secretari municipal, Àlex Pastor, explica que “la proximitat amb el ciutadà sempre ha estat la clau identitària del PSC”, i que per això volen instal·lar-se a Llefià-La Salut, per explicar “de tu a tu als veïns” que el “projecte polític del PSC és l’única alternativa a les mentides i les retallades del PP de Garcia Albiol i Rajoy”.

   

  Després de mesos buscant, l’agrupació espera trobar aviat un espai adient, econòmicament assumible i accesible a tota la ciutadania.