El Montgat B es torna a superar contra La Salle Horta (78 a 80)

34
    DSC_6226.JPG

28/01/2014
    Cesar Arenas va tornar a ser clau al tram final com en el partit de l'anada

El Montgat va tornar a fer el seu millor bàsquet per derrotar a domicili a La Salle Horta, un equip de la part de dalt.
    Els de Dídac Garcia ja havien sorprès als barcelonins al 1r partit de lliga amb un últim quart de fantasia. Aquest cop, el matx va ser més constant tot i que, de nou com a l'anada, César Arenas es va erigir en l'heroi del partit.

La bona setmana d'entrenaments dels montgatins es va reflectir a la pista. Els vermells van sortir molt endollats al partit amb l'encert exterior de Sardà, que va anotar 3 triples al 1r quart. A l'altre banda del camp però, La Salle Horta anotava amb facilitat en accions d'1  contra 1 de Poch i Soler (22 a 20).

Al 2n quart, els locals van aconseguir una màxima de 6 punts (31 a 25), però poc a poc el Montgat b va anar ajustant la seva defensa individual i tot i que Poch i Fernàndez estaven encertats des de fora, els de Dídac Garcia no donaven concessions prop de la cistella. Així, amb un 3 a 11 el Montgat B va ajustar el marcador (34 a 36), per arribar al descans amb un 46 a 47.

A la represa, el nivell d'encert va baixar i els d'Horta ho van aprofitar per imposar un 9 a 4 en els primers 5 minuts. Després d'un temps mort obligat, el Montgat B va ajustar millor la defensa i això li va permetre atacar millor per tornar el parcial (3 a 12 i 58 a 63 al min 30).

La Salle horta però, no volia deixar escapar el partit, i en només 2 minuts ja havia tornat a igualar el partit (65 a 66). Llavors, novament des del treball defensiu i amb un extraordinari Cesar Arenas, que va anotar 11 dels seus 21 punts a l'últim quart, el Montgat B va obrir un forat que semblava definitiu (65 a 73).

De la mà de Poch (16 punts) i Fernàndez (18), La Salle va tornar entrar al partit amb un minut per jugar-se (74 a 74). Va ser novament l'atreviment d'Arenas el que va desbloquejar la situació. 5 punts en un tres i no res van donar l'última empenta als vermells.

Amb aquest triomf el Montgat B es manté empatat amb el grup de 4 equips que hi ha entre el 7è i el 10è classificat. Aquest dissabte rebrà al Ciutat Vella, el 2n classificat, dissabte a les 17:45 al Pla de la Concòrdia de Montgat.