Badalona es disfressa un any més

    0
    30
    carnaval.jpg

    01/03/2014 – Aquest cap de setmana tindrà lloc el gruix d’activitats de Carnestoltes arreu de la ciutat: Llefià, Bufalà, el Centre…

    Badalona es disfressa per sortir al carrer un any més. Aquest cap de setmana tindrà lloc el gruix d’activitats de Carnestoltes arreu de la ciutat. La més multitudinària és avui, dissabte, a Llefià, d’on sortirà la 32a Rua de Carnestoltes de Badalona, impulsada per moltes entitats a través de la Comissió de Festes, concretament la Comissió de Cultura de Llefià.

     

    El recorregut començarà al carrer Pérez Galdós -17h-, passarà pels principals carrers del barri i arribarà a la plaça Trafalgar. Enguany s’introduirà música en viu i es recupera un concert final, a càrrec del grup Micaco’s Salsa. Tothom pot participar de la rua i els organitzadors esperen superar la seixantena de comparses i el centenar de disfresses individuals de l’edició passada. Es premiaran les comparses més animada, la més original i la més treballada. Més informació a www.carnestoltes.llefia.org.

     

    La Salut es queda sense concurs

     

    Un dels certamens que la ciutat perd enguany és el concurs dels comerciants del passeig de La Salut, una festa amb 17 anys de tradició i que l’entitat no pot assumir econòmicament per la manca de recursos. La retallada en subvencions i ajudes han obligat als botiguers a prescindir d’aquesta celebració, tot i la demanda popular, expliquen els seus representants.

     

    Rua pel Centre

     

    Els comerciants de Badacentre i la Faràndula organitzen, aquest dissabte -17h-, una nova edició de la rua de Carnestoltes, des de la plaça de la Plana fins a la plaça de la Vila, amb xocolatada, percussió, animació, capgrossos i la participació de diferents entitats i escoles.

     

    Nova rua a Bufalà

     

    Per primer cop, les AMPAs de les escoles públiques d'educació infantil i primària de Bufalà s'han unit per fer una festa conjunta i oberta als veïns. D’ara en endavant, cada any, la festa final serà acollida per una escola diferent. Enguany serà l'escola Bufalà.

    La rua principal tindrà lloc dissabte, entre les 10.30 i les 14h, amb batucada de l’escola Salvador Espriu inclosa. La festa de cloenda, a l’escola Bufalà, comptarà amb actuacions musicals i d’humor.  Posteriorment, un jurat escollirà la disfressa més divertida, la més sostenible i la més elaborada.
     

    De cara al diumenge següent, 9 de març, la comissió d’AMPAs es trobarà a les 10.30h sota el pont de la B-20, davant del Sociosanitari El Carme, per pujar a enterrar la sardina a la Creu de Montigalà.