La Rambla del Gorg dóna els primers passos cap a la transformació

    0
    37
    ok3.JPG

    09/07/2014 – La setmana passada es van iniciar els treballs de neteja dels terrenys compresos entre la via del tren, el carrer de Ponent, el carrer de Progrés i el futur canal del Port, que també serà netejat.

     

     

    La Rambla del Gorg de Badalona ha començat a fer els primers passos del seu procés de transformació. La setmana passada es van iniciar els treballs de neteja dels terrenys compresos entre la via del tren, el carrer de Ponent, el carrer de Progrés i el futur canal del Port, que també serà netejat.

     

    A més, Marina de Badalona també ha iniciat les obres d’urbanització dels vials i les voreres que uniran el pont de Sant Lluc amb la trama urbana de la ciutat. Aquestes obres estan pressupostades en prop d’un milió d’euros i es preveu que finalitzin aquest estiu.

     

    Aquesta setmana, a més, l’alcalde Garcia Albiol s’ha reunit amb el director general de Patrimoni d’ADIF, Alfredo Cabello, per abordar la necessitat de desbloquejar la venda dels terrenys que ADIF té a l’entorn del futur canal del Gorg. Tots dos han acordat que ADIF traurà a subhasta properament un total de 30.000 metres quadrats de terrenys de la seva propietat, en tres lots d’uns 10.000 metres cadascun.

     

    L’alcalde ha destacat la importància d’aquest acord, ja que “és essencial pel futur desenvolupament de la zona”. Amb aquests passos, diu Albiol, la zona del Gorg “quedarà endreçada i s’evitaran els problemes de salubritat”. Garcia Albiol ha explicat també que “en les properes setmanes començarà la comercialització dels primers pisos que han de completar la nova façana marítima de Badalona”.