El Montgat B acaricia la salvació i condemna una mica més a l’UBSA B (80 a 72)

0
    29
    x publicar.JPG

09/04/2014
    Els de Dídac Garcia van remuntar un 9 a 25 inicial en contra i tenen la salvació a tocar. L'UBSA B per la seva banda es jugarà mitja temporada contra la Minguella B aquest dissabte

El Montgat B es va endur el derbi comarcal de la jornada a la 2a Catalana en imposar-se a l'UBSA B per 80 a 72
    La victòria acosta encara més als del baix Maresme a la salvació, mentre que posa més problemes encara als adrianencs, que es jugaran bona part de la temporada aquest dissabte a casa contra la Minguella B.

El partit va començar de forma molt diferent a la que va acabar. Tot i les baixes, els visitants van sortir molt més endollats al camp.
    L'encert en atac feia bo l'efecte de la defensa zonal, que només va permetre anotar una cistella als vermells en 10 minuts. Així, del 6 a 7 en els primers compassos es va passar al 9 a 25 al minut 13

Lionel Azéma va ser el salvador del Montgat. 6 punts amb la seva firma van canviar la dinàmica del partit, i amb la millora defensiva, el Montgat B va entrar al partit amb un parcial de 9 a 1 (17 a 26) provocant el 2n temps mort dels adrianencs.

Aprofitant que l'UBSA B ja no podria tornar a aturar el partit fins la mitja part, el Montgat B va plantejar una defensa zonal i la jugada va sortir bé. Els visitants es van col·lapsar (25 a 30), i tot i que 2 triples de l'UBSA B tornaven a reobrir el forat (27 a 36), un triple d'Azéma, que va fer 11 punts al 2n període, va deixar el partit molt obert de cara a la 2a meitat (30 a 36).

A la represa però, la dinàmica era dels montgatins. Cada vegada més còmodes trencant la sempiterna defensa zonal de l'UBSA, van anar reduint la diferència aprofitant les baixes importants en el joc interior dels adrianencs.
    Així, els vermells van empatar el matx al final del 3r quart (51 a 51) i va avançar-se amb facilitat a l'inici del 4rt període.

L'UBSA B, veient com se li escapava el matx, va anar perdent el cap en atac, però va treure caràcter per aferrar-se al marcador i intentar arribar a un final igualat (65 a 64). Llavors l'encert del Montgat, amb triples de Sardà i Soriano, van ser l'estocada final per sentenciar el derbi.

El proper partit del Montgat B serà el dissabte a les 16h a la pista del Martinenc, mentre que el de l'UBSA B serà el dissabte a les 17:45 a casa contra la Minguella B.