La companyia Katalakaska celebra el seu 15è aniversari

    0
    34
    katalakaska.jpg

    03/05/2014 – 15 anys fent teatre, titelles, explicant contes i recitant poesia des de Pomar des del 23 d’abril de 1999, data de fundació de la companyia arran d’un taller organitzat pel Casal Cívic de Pomar.

    La companyia badalonina Katalakaska va celebrar el passat cap de setmana la festa del seu 15è aniversari, un acte emmarcat dins d’un ampli programa d’activitats que volen enaltir el treball d’aquest grup pertanyent a l’Associació Sociocultural Districte Apatxe de Pomar.

     

    15 anys fent teatre, titelles, explicant contes i recitant poesia des de Pomar des del 23 d’abril de 1999, data de fundació de la companyia arran d’un taller organitzat pel Casal Cívic de Pomar. Un recorregut que, actualment, consolida Katalakaska com una de les companyies més veteranes de teatre amateur de la ciutat, amb 30 membres entre actors i tècnics.

     

    L’entitat va reunir dissabte passat tots els seus membres, tant els actuals com aquelles persones que hi van participar en algun moment de la seva vida, per fer una mirada enrere i veure amb orgull el trajecte caminat. Obres com ‘Libre’, ‘Golfos de 5 estrellas’, ‘Lola’, ‘Nit de Cabaret’, ‘El Ahorcado’, ’Trapecio’, ‘Còctel d’estils’, ‘El Liguero’, ‘Tat@s, chach@s y otras especies’, ‘El agua de la vida’, ‘5 horas con Mario’, ‘Por quién doblan las campanas’, ‘aROMAte al Pilón’, ‘Boda de tres’, ‘La nueva leyenda de Sant Jordi’ , ‘La Cerilla’, ‘Monjadas’, ‘Entremeses Trapatiesta’, ‘El soplador de estrellas’, ‘Por favor siete minutos’, ‘¿Qué te apuestas?’ y ‘Vamos a contar mentiras’, a més d’espectacles infantils, animacions, monòlegs i performances completen el llarg currículum de la companyia.

     

    També han organitzat i representat obres pròpies a la Mostra de Teatre Jove de Badalona: Toteatre (2001-2011), i l’any 2012 van participar en el cicle ‘Badalona a Escena’.

     

    Katalakaska reserva encara una exposició dels seus 15 anys, que estarà fins al 30 de maig al Casal Cívic de Pomar, passarà quasis tot el juny al Centre Cívic de Morera i del 15 de setembre a l’11 d’octubre al Centre Cívic Dalt la Vila. Tanmateix, queden pendents dues representacions en gira, les dates de les quals a concretar, i un joc de geocaching, disponible a partir de setembre.