‘Un aire de família’, aquest dissabte al Teatre Zorrilla

  0
  t_familia2_089 (AJB_MITJA).jpg

  03/05/2014 – El Teatre Zorrilla ofereix aquest dissabte, 3 de maig, a partir de les 21 hores, Un aire de família, una obra d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri amb Pau Durà a la direcció

  El Teatre Zorrilla ofereix aquest dissabte, 3 de maig, a partir de les 21 hores, Un aire de família, una obra d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri amb Pau Durà a la direcció i amb un repartiment ben complet: Francesc Orella, Maife Gil, Ramon Madaula, Cristina Genebat, Àgata Roca, Jacob Torres.

   

  Aquesta història gira al voltant d’un sopar familiar per celebrar un aniversari, durant el qual sortiran a la llum els draps més bruts de la parentela. Aquest grup familiar, però, es veu commogut per un accident… un canvi en el paisatge habitual, que podria passar inadvertit en una altra família. Això desembocarà en la més tempestuosa de les comèdies dramàtiques familiars dels darrers temps. L’obra, un èxit de popularitat a França i reconeguda amb el Premi Molière el 1995, es recolza fonamentalment en un sòlid text teatral i està interpretada per grans actors de la nostra escena.