El Pere de Tera es mobilitza contra la reducció d’un grup de P3

    0
    30
    IMG_5541.JPG

    06/05/2014 – L'escola de Llefià reivindica el manteniment de les seves dues actuals classes de cara al curs vinent.

    Nova mobilització de l’escola Pere de Tera del barri de Llefià. Pares, mares, nens i nenes es van concentrar ahir, de sis a set de la tarda, després de les classes, a les portes del centre, situat a la frontera amb Santa Coloma de Gramenet, a tocar de l’antic edifici de l’Esperit Sant. Igual que el passat dimarts davant les portes de la Casa de la Vila, la comunitat educativa reivindica el manteniment de les seves dues línies de P3.

     

    Recordem que, la passada setmana, l’AMPA del Pere de Tera assegurava que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat els havia comunicat la decisió de tancar una classe de parvulari degut al baix nombre de prematriculacions. Una de les representants de l’entitat explica que ofertaven un total de 50 places i que s’han preinscrit entre 35 i 40 nens, una xifra que veuen suficient per mantenir les dues classes actuals. Segons la presidenta de l’AMPA, Pepi Labrador, el Departament d’Ensenyament va afirmar que l’Ajuntament de Badalona era favorable a la reducció d’una línia; no obstant, va afegir ahir, el propi regidor d’Educació, Juan Fernández, va signar ahir en favor de mantenir els dos grups de P3.   

     
    Des de la regidoria d’Educació esclareixen que, en contraprestació a la possible eliminació, s’afegiria una classe nova al Rafael Alberti, també a Llefià. Pere de Tera i Ensenyament van mantenir la passada setmana una reunió que no ha resultat concloent. De moment, tot continua obert; el següent pas, explica l’AMPA, és concertar una reunió amb l’alcalde Garcia Albiol per conèixer de primera mà quina és la postura del govern local.