L’oposició creu que la renúncia de l’exregidor del PP no tapa les “debilitats” del govern d’Albiol

    0
    34
    gomez_1.JPG

    23/07/2014 – ICV-EUiA considera que existeix "un pacte de silencia" amb el govern local per "tapar extorsions, denúncies creuades i obres irregulars".

    Dilluns a darrera hora es va fer pública la renúncia a l'acta de regidor per part de David Gómez, antic edil del PP que va ser apartat de les seves competències per una denúncia d'extorsió. Les reaccions de l’oposició no s’han fet esperar i ICV-EUiA creu que podria existir un “pacte en silenci” “per deixar-ho tot en l’oblit”. “Albiol tapa extorsions, denúncies creuades i obres irregulars amb acords obscurs amb pressumptes corruptes”, etziba el regidor ecosocialista Àlex Mañas.

     

    CiU, per la seva part, no vol entrar a valorar “si hi ha o no pactes de silenci darrera el gest”, però posen de manifest “que les qüestions que van motivar aquesta crisi al PP d’Albiol encara no han estat esclarides a fons, com ara el milió d’euros en obres irregulars i probablement il·legals”. “La renúncia del senyor Gómez i l’arribada d’un nou regidor no tapa les debilitats del govern d’Albiol”.

     

    El PSC considera “sorprenent el silenci amb què David Gómez ha renunciat a l'acta de regidor per motius laborals, quan la seva única activitat política és anar als plens un cop al mes”. També titllen de “sorprenent” la incorporació del nou regidor, ja que, diuen, “era coordinador del Districte VI a l’inici de la legislatura i va presentar la seva dimissió per importants desavinences amb el govern del PP”. El líder socialista, Jordi Serra, manifesta que aquest moviment no canvia “la debilitat d’un govern municipal assetjat pels casos de corrupció”.

     

    El govern municipal, per la seva part, i en resposta a les afirmacions de “pactes de silenci”, considera poc creïble basar acusacions en “creències o intuïcions” sense demostrar cap fet.