La perseverança no té premi (0-0)

    0
    32
    4826.jpg

    14/12/2014 – El Badalona ha fet mèrits per sumar els tres punts contra el Mallorca B, però s'ha hagut de conformar amb l'empat (0-0). Ha faltat culminar les accions d'atac i l'àrbitre s'ha empassat el xiulet en diverses accions dins l'àrea dels balears. 

    14/12/2014 – Si només comptessin els mèrits, el Badalona hauria d’haver sumat els tres punts contra el Mallorca B. Malauradament, però, en el futbol mana el gol, i sense gols és impossible guanyar. Aquesta és una de les assignatures pendents dels escapulats, que són un equip rocós, consistent, però al qual li costa molt marcar gols. I més si té de baixa Manu Balda i Abraham, el seu millor home, està tocat. El canari ha forçat en l’última mitja hora i ha estat objecte d'un dels dos penals que s’ha menjat l’àrbitre, però ha quedat clar que no estava ni de bon tros al cent per cent. Sigui com sigui, el treball de Matamala i Carracedo al davant ha estat incansable i l’equip ha merescut la victòria.

    Els badalonins sempre han dut la iniciativa i han buscat amb insistència el gol del triomf. Fruit d’aquesta perseverança han sovintejat l’àrea dels balears, però ha faltat acabar de culminar les jugades. Prova d’això és que pràcticament no s’ha rematat entre els tres pals. L'únic xut clar a porteria no s'ha produït fins al temps afegit, i aleshores malauradament ha aparegut Royo. El porter del Mallorca, al 93, ha tret una mà inversemblant per evitar la victòria del Badalona, desviant una gran xut a l’escaire de Toni Lao, que era sol dins l’àrea.  Una llàstima, perquè aquesta acció hauria fet justícia al que s’ha vist damunt del terreny de joc de la Travessera de Montigalà. Justícia pel joc dels escapulats i justícia pels errors de l’àrbitre, que en la segona part s’ha empassat el xiulet en dues accions dins l’àrea del Mallorca. La primera en una internada d’Abraham, que quan anava a afusellar Royo l'han fet caure (63’). I la segona sobre Matalama, que quan intentava regirar-se l'han agafat clarament (77').

    El Badalona, amb aquest empat, suma 25 punts i és novè. Els escapulats  tancaran l’any dissabte vinent al camp de l’Eldenc, ara mateix cuer del grup. Una victòria seria la millor manera de marxar de vacances per a un equip que especialment en els darrers dos partits ha merescut millor sort però només ha pogut sumar un punt dels sis possibles. Aquesta aturada de la lliga pel Nadal serà el moment, també, de reforçar la plantilla, perquè queda clar que al davant l’equip va molt just. Tot apunta que arribaran un parell de fitxatges i que en aquest mercat d’hivern Fran Pineda deixarà l’equip, ja que tot i les baixes segueix sense comptar en les convocatòries de Manolo González.

    FITXA TÈCNICA:

    CF Badalona (0): Marcos, Álvaro Vega, Óscar Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Carracedo, Toni Lao, Matamala, Raúl Torres (Esteve, 83’) i Joel (Abraham, 61’).

    Mallorca B (0): Royo, Company, Connor, Uche, One, Clausí, Domi (Joan Sastre, 72’), Tia Sastre, Brandon (Cifré, 90’), Cortés i Kike (Nico, 81’).

    Àrbitre: Cristian Gadella Kamstra (Tenerife). Targetes grogues a Amantini, del Badalona, i a One, Brandon, Cortés i Nico, del Mallorca B.