Salva Maldonado: “Mentalment no hem estat bé”

    0
    37
    Captura de pantalla 2015-03-15 a la(s) 20.26.31.png

    15/03/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut ha reconegut la superioritat del Laboral Kutxa, esperant que l’equip es torni a endollar per afrontar els deu últims partits de lliga.

     

    Quan s’encaixa una derrota tan clara (87-68) és inútil buscar excuses. Amb aquesta mentalitat ha analitzat Salva Maldonado el matx disputat al Buesa Arena contra el Baskonia.

     

    En declaracions als micròfons de RCB, el tècnic de la Penya ha valorat les mancances que ha tingut el conjunt verd-i-negre a Vitòria. “El partit pintava malament. Hem anat perdent forces amb el pas dels minuts. Quan els triples de Bertans han començat a entrar, el cansament ens ha destrossat”, afirmava Salva Maldonado.

     

    Segons el tècnic verd-i-negre, el FIATC Joventut no tingut “referències ofensives”, ja que “només Clevin Hannah” s’ha mostrat encertat. “M’agradaria que l’aportació fos més repartida. Si traiem a Hannah, què fem avui? Ell ha fet la meitat de la valoració de l’equip”, comentava Salva Maldonado.

     

    L’entrenador adrianenc ha advertit com l’equip no ha tingut “l’energia ni el cap suficient per oposar més resistència”. “No he vist a l’equip mentalment bé i no hem tingut massa confiança”, afegia el tècnic a RCB.

     

    Després d’un conjunt de partits molt complicats contra rivals d’Eurolliga, el FIATC Joventut encetarà ara el tram decisiu de la segona volta. “Ara resten deu partits; la recta final, amb cinc partits a casa i cinc a fora. Arriba la nostra lliga. Hem d’afrontar aquests últims partits com si fossin finals”, declarava Salva Maldonado.

     

    “Tampoc podem permetre que es generin dubtes ni oblidar totes les coses que hem fet abans”, reiterava el tècnic verd-i-negre. “Sobretot, l’aspecte que em preocupa és recuperar la sensació del nostre equip”, reconeixia el tècnic.

     

    Sobre els problemes físics que pateix la plantilla badalonina, Salva Maldonado ha detallat l’estat de Demond Mallet, un dels jugadors crucials perquè la maquinària verd-i-negra funcioni.

     

    “Demond Mallet té problemes al tendó d’Aquil·les. Si no està bé mentalment s’atabala molt i avui s’ha vist”, comentava Maldonado. L’entrenador adrianenc espera poder veure a l’equip “entrenant bé” durant la setmana, amb la missió de mantenir “els objectius clars i ambiciosos”.