De menys a més

0
    39
    sancarme.JPG

20/4/20145.- El Natzaret segueix en les places amb premi després de guanyar a domicili en un partit que van controlar a la segona part. A segona, la Minguella trenca la imbatibilitat del Vilafranca a casa i derrota del Llefià.

El Natzaret no afluixa a Primera

L’equip va començar molt fred, patint amb el joc interior de l’Escola del Carme, tant davant com darrera 14-9.

Al segon quart, el Natzaret es va trobar més còmode, amb idees més clares en atac i ajustant la defensa, per arribar al descans 4 punts per davant, 20-24.

A la represa, les locals van començar a tenir el partit controlat, amb una defensa més intensa, que va permetre córrer i anotar amb facilitat.

Les locals van intentar aturar el Sant Andreu amb una zona, però la van trencar molt bé amb encert en triples.

A l’últim quart, van poder mantenir el to fins el 35-65. Eli Calvo amb 14 punts i Tania Hurtado amb 13 van ser les màximes anotadores.

El Natzaret segueix amb una segona volta excel.lent i manté la quarta posició. Dissabte a les 19h reben el Tordera a Ausiàs March.

La Minguella treballa per guanyar

A Segona, les blaves van creure sempre en la victòria i es van convertir en el primer equip que guanya a la pista del segon classificat, el Vilafranca.

El partit va estar marcat per les alternances al marcador amb la Minguella recuperant fins a 3 vegades desavantatges de 8 punts per seguir dins el partit.

La defensa i les ganes de guanyar van suposar arribar a la pròrroga i guanyar al temps afegit, amb l’ajuda d’una banqueta entregada.

Gàlvez i Bonjorn van respondre en posicions poc habituals per elles davant les lesions i les jugadores tocades.

Àlex Rueda va tornar a fer una exhibició per acabar amb 23 punts, decisiva en la victòria.

Diumenge a les 17.30h a casa intentaran seguir en la bona línia.

Al Llefià li falta defensa

El partit va començar amb domini del Llefià, però una estirada del Sitges al final del parcial va deixar el primer quart, 20-16.

El segon quart va estar marcat pel domini sota cistella de les locals, controlant el rebot i anotant amb facilitat.

A més van anotar 8 tirs lliures consecutius mentre que les badalonines en van fallar 5 per arribar al descans 36-28. De fet, la diferència en tirs (21/36 les locals i 14/30 les visitants) va ser una de les claus del partit

A la represa, el Sitges seguia fort en defensa i còmode en atac i va arribar el màxim desavantatge pel Llefià, 57-39.

A l’últim quart, les badalonines van reaccionar per intentar entrar al partit però ja no hi va haver temps. Al final, 68-61.

Van destacar el caràcter i direcció de la Pili Rodriguez i la tasca ofensiva de Laia Casas amb 14 punts, Alba Heredia amb 13 i Nei Fuentes amb 16 punts.

La derrota suposa un pas enrere de cara a la permanència i diumenge a les 19.30h reben el líder.