Segueix la incertesa

0
    26

20/4/2015.- El Círcol és l’únic equip que ha guanyat aquesta jornada però la salvació s’haurà de seguir treballant fins el final. La Minguella perd a casa i el Sant Josep es complica la permanència matemàtica.

Gran ambient a La Plana

El Círcol es va trobar un partit molt dur i molt intens, amb el record del partit d’anada on van perdre de 17 punts.

L’ambient a La Plana va ser espectacular, conscients de la importància del partit i ajudant a l’equip.

A la primera part, la defensa del Sese va posar molts problemes al Círcol, amb dificultats per penetrar i anotar. Al descans el desavantatge era de 5 punts.

L’equip va sortir més concentrat i més encertat després de passar per vestidors. La millora tant en defensa com en atac va fer que el Círcol li donés la volta al marcador.

Al final 73-63, amb una bona actuació d’Andreu Lladó liderant l’equip per sumar una victòria molt valuosa tal i com està la classificació del grup 2.

El Círcol està en plena lluita per aconseguir la salvació matemàtica i la cita de dissabte a les 18h, contra un Grup Barna que lluita per aconseguir la promoció d’ascens, torna a ser vital.

Derrota de la Minguella

Els nervis i l’ansietat d’haver de guanyar es van tornar a notar des del principi. Les pilotes perdudes i el poc encert en tirs còmode posaven el 9-19 al primer quart.

Al segon quart, sense tants nervis i amb un joc més alegre, la Minguella va estar més dins el partit amb un parcial de 17-12.

A la represa, el Grup Barna va pujar línies i va forçar tres errors seguits que obligaven de nou a la remuntada dels blaus.

Es van arribar a posar a tres punts però l’esforç es va acabar pagant i amb les forces justes al tram final la victòria es va escapar de Casagemes.

En una classificació tan apretada no es pot tornar a fallar per evitar ensurts, començant per aquest dissabte a les 18h  contra un rival empatat a victòries, el Ramon Llull.

El Sant Josep, superat

La visita del Sedis va estar marcada per la diferència en l’encert, percentatges molt baixes dels parroquials, mentre que el Sedis es va trobar amb uns inspirat Flavio.

La defensa també va ser massa tova i va donar facilitats al Sedis per atacar amb les idees clares.

El Sant Josep, tot i moure la pilota amb criteri, no va aconseguir l’encert necessari per poder guanyar el partit.

La superioritat de Berenguer a les dues zones també va ser difícil de superar pel Sant Josep, tot i la lluita de Xavi González per evitar la derrota local.

La permanència matemàtica es complica pel Sant Josep. La salvació està a dues victòries a falta de tres jornades.

El proper partit serà dissabte a les 19.30h a la pista del Sese.

El Natzaret competeix contra el líder

Complicat ho tenia el Natzaret a la pista d’ un Castellbisbal que s’està jugant l’ascens.

Els locals van agafar els primers avantatges, però el Sant Andreu va reaccionar gràcies al bon ritme. Però el rebot ofensiu va fer que el quart acabés 20-11. Gràcies a l’encert des de fora l’ampolla i la densa ajustada van arribar al descans dins el partit, 35-29.

Al tercer quart, l’equip va poder córrer i es va acostar a només 3 punts. Però amb les forces justes, Oscar lesionat i Colom eliminat per faltes, el Castellbisbal va tornar a obrir escletxa.

El Sant Andreu ho va intentar fins el final però la superioritat rival a la pintura va fer impossible la victòria. Diumenge a les 17.30h reben l’Ubsa a casa.