Círcol i Minguella juguen amb foc

0
    48

26/4/2015.- El Círcol entra en places de promoció de descens a dues jornades del final i la Minguella queda fora per diferència de punts. El Sant Josep apura les opcions i el Natzaret perd el derbi comarcat.

La Minguella desaprofita les últimes jugades

El partit va començar amb un joc molt ràpid, sense defenses per part de cap dels dos equips, amb moltes transicions y cistelles fàcils.

Al primer quart, 29-19, amb 12 punts d’Oriol Tomeu que mantenia els seus dins el partit.

Al segon quart, la defensa de la Minguella va millorar i es notar al marcador. El desavantatge es va quedar en només 4 punts al descans.

El tercer quart va ser molt igualat, amb petits avantatges per part dels dos equips ràpidament contrarestats.

En un últim minut de bojos, a la Minguella se li va escapar el partit. Amb 2 punts per sota i antiesportiva a favor, els blaus van anotar només un tir lliure i van fallar l’atac posterior.

També el Ramon Llull va fallar el seu atac i per tant tornaven les opcions per a la Minguella. Però la jugada acabaria amb pilota perduda sota cistella.

La falta ràpida posterior van suposar dos tirs lliures pel rival y el triple final que forçava la pròrroga no va entrar. Tomeu va acabar el partit amb 33 punts però no va ser suficient.

La Minguella encadena la tercera derrota consecutiva en un tram delicat de la temporada. Ara mateix, empata a derrotes amb el primer equip que promocionaria.

Els nervis i la pressió passen factura i el derbi de dissabte a les 19.15h a Casagemes contra el Natzaret és vital.

El Círcol no pot amb el Grup Barna

Precisament el primer equip que promocionaria és el Círcol que tenia un compromís complicat a la pista del Grup Barna, en lluita per la promoció d’ascens.

El Círcol cau a les posicions de promoció de descens després de perdre a la pista del Grup Barna.

El partit va començar millor pels badalonins que van dominar el marcador els primers 15 minuts.

A mitjans del segon quart, els locals van apretar l’acceledor i el desavantatge al descans era de 8 punts.

A la represa, el Círcol va intentar reduir diferències, però en cap moment sense baixar dels 4-5 punts de diferència i els el Grup Barna es tornava a posar 10 punts per sobre.

La mateixa tònica de domini local va seguir fins el 82-66 final. Bon partit de Martí Callau a la direcció davant la baixa de Lladó i de Joel Temprano a la pintura.

Diumenge a casa, a les 17.45, contra el Ramon Llull només val la victòria si volen seguir amb possibilitats de permanència sense promoció.

El Sant Josep no es resigna

Els parroquials no depenen d’ells mateixos per evitar la promoció de descens però volen apurar les seves opcions.

Contra el Sese van començar dominant des de la defensa. Això els va permetre córrer fàcil i amb l’encert de Xavi González i les transicions d’Arimont i Carles van arribar els primera avantatges , 12-24.

Al segon quart, la reacció del Sese va arribar pel rebot ofensiu i al descans es va igualar el marcador, 33-34.

A la represa,  la pressió va desconcertar els bases locals i el treball en equip va permetre el Sant Josep aguantar els moviments dels pivots rivals a prop de cistella.

En un final a cara o creu, els parroquials van apostar per la zona i el Sese va fallar tres atacs que van permetre els visitants aguantar el marcador fins el 69-70 definitiu.

Marc Fernández va ser clau en la victòria (21 punts i 28 de valoració), trencant la defensa dels pivots rivals que no van poder aturar la seva mobilitat.

Una victòria a domicili que manté els groc i liles en la lluita per la salvació. Diumenge que ve a casa, a les 17.30h, una altra final contra el Grup Barna.

L’Ubsa guanya el derbi comarcal

El Natzaret es va trobar amb una Ubsa que sortir a pressionar a tota la pista. Amb el treball en estàtic es mantenien dins el partit però les pilotes perdudes al final de quart van deixar el parcial, 13-21.

Els de Sant Adrià van trencar el partit al segon quart amb 6 triples quasi consecutius, un gran encert des de totes les posicions i Morales dominant sota cistella, 30-58.

El Natzaret, amb 6 sèniors i 3 sub 21 poc va poder fer per aturar l’allau visitant.

Els locals van controlar el tercer quart, amb bones defenses que els van permetre córrer i amb un Clement encertat des de la distància (21 punts), la diferència es va reduir fins el 53-73.

El Sant Andreu en cap moment va abaixar els braços, però l’encert exterior de l’Ubsa als tres últims minuts van deixar el 71-96.

El proper partit serà a Casagemes davant una Minguella necessitada, dissabte a les 19.15h.