Guanyem Badalona En Comú prepara el seu primer gran acte al barri de Llefià

  0
  guanyem.jpg

  28/04/2015 – La candidatura ciutadana prepara un acte a la plaça del Gran Sol de Llefià, on comptarà amb la presència de diferents figures destacades com Teresa Forcades i David Fernàndez.

  Guanyem Badalona en Comú farà la seva primera demostració de força de convocatòria i passarà la primera prova de foc pel que fa a la resposta ciutadana aquest 29 d’abril. La candidatura ciutadana prepara un acte a la plaça del Gran Sol de Llefià, on comptarà amb la presència del candidat de Barcelona en Comú Jaume Asens; d’Antonio Baños, membre de Súmate; del secretari general de Podem Barcelona, Marc Bartomeu; del diputat de la CUP al Parlament de Catalunya David Fernàndez, i de Teresa Forcades, de Procés Constituent. Tots ells acompanyaran a la cap de llista de Guanyem Badalona en Comú, Dolors Sabater.

   

  L’acte tindrà lloc a partir de les set de la tarda sota el lema Si estirem fort…, en una clara al·lusió a la cançó L’estaca de Lluís Llach, una lletra que el projecte polític ha fet servir al final d’alguns dels seus actes. Recordem que L’estaca és una cançó amb molt de significat a Badalona, ja que el gerent de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, càrrec de confiança del PP, va prohibir que es toqués durant la gala del festival de curtmetratges Filmets, un fet que va desencadenar una gran polèmica durant setmanes.

   

  Tot i que Guanyem fa temps que “treballa al carrer, colze amb colze amb les persones que lluiten perquè aquesta ciutat torni a sentir-se orgulla del que és”, fonts de la formació han confirmat que aquest acte donarà el tret de sortida “a unes setmanes frenètiques de feina”, però que encaren, diuen “amb la il·lusió de les persones” amb qui es troben.