Savané tria el Gran Canaria

    0
    38
    Taph-680x393.jpg

    30/07/2015 – El pivot senegalès deixa el FIATC Joventut després de tres temporades on s’ha guanyat l’estima de tota una ciutat.

     

    Sitapha Savané torna a casa. L’interior de Dakar ha acceptat l’oferta que l’Herbalife li ha plantejat per tornar a vestir la samarreta pío pío la pròxima temporada.

     

    La Penya volia retenir-lo i li va oferir la renovació, però finalment Savané s’ha decantat per fer les maletes. Fins ahir al vespre, la campanya protagonitzada per l’afició verd-i-negre a les xarxes socials per demanar la continuïtat del pivot va ser espectacular.

     

    L’etiqueta #SitaphaVerdinegre acabaria sent tendència a Barcelona, després de l’allau de missatges que el pivot va rebre per part de seguidors del club.

     

    Feia molt temps que un jugador no format al club no despertava aquest sentiment unànime dins de la massa social.

     

    Amb el seu compromís i professionalitat, Sitapha Savané s’ha guanyat el respecte i l’admiració de tots els aficionats del FIATC Joventut, després d’aterrar a Badalona la temporada 2012-2013.

     

    En un moment complicat pel club, poder comptar amb un jugador com Savané li ha anat molt bé a la Penya. La seva implicació amb l’entorn, la ciutat, el país i la llengua han reforçat la imatge integradora que ja tenia el FIATC Joventut com a entitat.

     

    Com ja va avançar Gigantes fa dies, Sitapha Savané torna a la seva llar, Gran Canaria, terra que el va acollir quan era ben jove i on hi va estar un total de vuit temporades.

     

    És més que probable que la seva samarreta acabi retirada al Gran Canaria Arena, al costat de la de Jim Moran. A Badalona, però, el nom de Sitapha Savané es recordarà durant molts anys. Gràcies Taph.