Josep Viñeta Balsells, nomenat conseller delegat dels mitjans públics de la ciutat

  0
  viñeta balsells.jpg

  31/07/2015 – Els partits del govern, PSC i CiU impulsen el nomenament del periodista com a nou cap dels mitjans públics locals.

  Josep Viñeta Balsells ha estat nomenat aquest dijous conseller delegat de Badalona Comunicació SA, l’empresa pública que gestiona els mitjans municipals Ràdio Ciutat de Badalona, Televisió de Badalona i la revista Bétulo. El nomenament ha tingut el suport dels partits del govern – GBC, ERC i ICV-EUiA – , així com de dos partits de l’oposició – PSC i CiU -. El PP i C’s s’han pronunciat en contra.

   

  D’aquesta forma, Viñeta aconsegueix posar-se al capdavant dels mitjans públics de la ciutat, quelcom que l’oposició va estar intentant dur a terme els darrers mesos del passat mandat, sense èxit, després que l’anterior conseller delegat, Albert Fernández Saltiveri, protagonitzés l’afer de L’Estaca al Filmets i es posés en contra la majoria de la política local.

   

  Josep Viñeta és periodista i té una àmplia experiència professional en el món de la comunicació pública. Ha estat director de Relacions Institucionals de l’Agència de Comunicació Local (ACL) y de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), conseller del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i director d’Acció Local de la Xarxa Audiovisual Local (XAL).