Duel de líders

    0
    63
    597106f07a53c1d5cb7a9980c4c166ec_XL.jpg

    01/10/2015 – La Unificació Llefià es prepara per rebre diumenge al filial de l’Europa, co-líder de la lliga igualat a punts amb els badalonins.

     

    Tot i la dificultat del calendari, en aquestes primeres jornades de lliga el Llefià ha estat capaç de situar-se al capdavant de la classificació del grup II de Segona Catalana.

     

    Després d’empatar de forma agònica al camp de la Gramenet (2-2), els badalonins ja preparen el partit d’aquest diumenge al Municipal (12h) contra el filial de l’Europa.

     

    Jordi Souto no podrà disposar del davanter David Gascón, sancionat, però espera que la resta de la plantilla doni una bona resposta contra un rival que ara mateix lidera la classificació.

     

    L’Europa B té 10 punts, encadena tres victòries consecutives i manté la bona línia de joc que el va dur a quedar subcampió del grup X de Tercera Catalana l’any passat.

     

    La parella atacant formada per Álex Lozano (pitxitxi amb 4 gols) i Carles Torrentbó (30 dianes el curs passat) és el principal actiu d’un filial que vol ser protagonista a la Segona Catalana.

     

    Al mateix grup II, el Lloreda visitarà diumenge el Municipal del Guinardó per enfrontar-se al filial del Martinenc (12h), un altre dels nouvinguts a la categoria i vigent subcampió del grup XI de Tercera Catalana.

     

    El rival dels badalonins és l’únic equip de la lliga que encara no ha puntuat, tot i que el Lloreda tampoc presenta bones estadístiques. El bloc dirigit per Carlos López és tercer per la cua amb només 1 punt.

     

    Primer derbi de Quarta Catalana

     

    Deixant de banda els difícils compromisos del Llefià i el Lloreda, a Quarta Catalana es viurà el primer derbi badaloní de la temporada. L’enfrontament entre dos conjunts de la ciutat es produirà al grup VI, ja que el Badalona 1897 Águila i la UE Bufalà es veuran les cares el pròxim diumenge a Can Cabanyes (12h).

     

    El Pere Gol, per la seva part, rebrà la visita de l’Atlètic Masnou (12:15h). Els verds miraran de mantenir-se a la part alta de la classificació – son segons amb 6 punts – sumant la tercera victòria consecutiva.

     

    Per altra banda, al grup XVI, el Badalona Sud continuarà sense jugar una setmana més, tot i solucionar els problemes burocràtics que tenia amb Federació Catalana de Futbol a l’hora de confirmar la tramitació de les fitxes. L’equip de Sant Roc va haver d’ajornar el darrer duel de lliga contra el filial de la Montanyesa i aquest cap de setmana li toca descansar.

     

    En última instància, al grup XVII de Quarta Catalana, el Rayo Badalona Sud buscarà diumenge el segon triomf consecutiu del curs contra el filial del CF La Florida (diumenge a les 12h a casa).