Escalar sense sortir de Badalona

  0
  climbat.jpg

  01/10/2015 – El polígon Can Ribó és la llar d’un nou espai habilitat per a l’escalada indoor amb més de 350 metres quadrats de superfície escalable; es tracta de Climbat, una marca amb sis locals a Catalunya.

  Des de la passada setmana es possible practicar l’escalada sense marxar de Badalona. El polígon Can Ribó acull des de fa uns dies un innovador espai que permet a tots els públics col·locar-se un talabard i ‘pujar-se per les parets’. Es tracta de Climbat, un local situat sota el paraigües d’una marca que ja compta amb més d’una desena de seus a tot Espanya i sis a Catalunya i que aquest 2015 ha decidit aterrar a la ciutat de la mà d’un petit grup de persones que s’han llançat a fer possible aquesta activitat i passió per a tota la ciutadania.

   

  Situat al local d’una antiga discoteca de la zona, al carrer Isidre Nonell, Climbat compta amb més de 350 metres quadrats de superfície escalable repartits entre diferents zones: un rocòdrom d’uns 10 metres d’alt per 17 d’ample; un boulder, que simula l’escalada d’una paret de roca sense proteccions i està preparada per competir, de 15 metres de llarg i quasi 5 d’alt; una zona d’escalada i diversió per a nens, amb parets, tirolines i tobogans, i un campus board, una eina per entrenar l’escalada, de dos metres d’ample per 2 d’alt. Tot plegat, emmarcat dins una nau de més de 1.000 metres quadrats distribuïda en dues plantes i en les que no falta una zona de bar amb un toc vintage, dissenyada pels propis impulsors del local.

   

  Climbat no obre només amb la idea de convertir-se en una referència a Badalona i el seu entorn per als amants de l’escalada, també buscar arribar fomentar aquest esport entre el públic general. Per això està preparat per tots els nivells, des de la iniciació per als principiants fins a l’entrenament per a experts. Cap a aquest direcció estan també enfocats els cursos que ja ofereix l’establiment, a banda de la seva escola infantil d’escalada, un clàssic amb gran acollida als centres Climbat. L’espai obre cada dia, de dilluns a diumenge, de 10 del matí a 10-11h de la nit.