L’Ademar segueix imparable a Segona

0
    34

14/12/2015.- El Badalonès perd en un final ajustat i els Maristes, imparables, guanyen el derbi a Segona.

El Badalonès visitava la pista del Grup Barna, un rival directe i una pista on encara no ha guanyat cap partit.

El partit va ser molt disputat i amb alternatives constants al marcador. La igualtat a la classificació es traslladava al marcador al descans, amb empat a 36. Els dimonis va arribar a tenir un desavantatge de 8 punts però van saber reaccionar.

A la represa, cap dels dos equips volia cedir la iniciativa i cap dels dos deixava que el rival s’escapés. En un final a cara o creu, va sortir creu amb els locals més encertats a l’hora de la veritat, 72-68.

Marc Cuesta es va lesionar i es suma a la llarga llista de contratemps del Badalonès aquesta temporada. El proper dissabte a casa a les 19.15h, últim partit de l’any contra el Tarragona, amb l’objectiu de tornar a sumar per seguir a dalt.

A Segona, els Maristes van guanyar el derbi badaloní contra el Natzaret i segueixen sumant victòries al capdavant de la classificació, en porten 9 de consecutives.

Contra el Natzaret van pesar la corpulència i l'experiència dels jugadors. El Sant Andreu ho va intentar, però tot i fer bones defenses els locals aconseguien segones i terceres opcions de tir gràcies a la superioritat física sota cistella.

El primer quart va ser igualat, però al segon, l’Ademar va millorar l’encert  i un parcial d’11 – 2, deixava el 46-34 al descans. A la represa, el Sant Andreu va estar més erràtic i els Maristes van apretar encara més la defensa, fins aconseguir una diferència de 17 punts.

A l’últim quart, el líder va acabar de trencar el partit amb un parcial de 9-2. Però va arribar la reacció del Sant Andreu, i amb parcial de 3-16, va reduir la diferència fins els 10 punts finals, 76-66.

L´últim partit de de l’Ademar serà dissabte a Caldes, mentre que el Natzaret intentarà acabar sumant una victòria en la visita del Barberà, dissabte a les 19.30h.

Precisament a Barberá va sumar el Badalonès. A l’equip li va costar entrar al partit i a la primera part no es van trobar còmodes en defensa. Però amb l'intercanvi de cistelles i una major presència dins la pintura, els dimonis es van deixar anar i jugant més còmodes van arribar els primers avantatges.

A la segona part, van sortir més tranquils i van recuperar el to defensiu que buscaven. La diferència va arribar als 10 punts i va augmentar quan el rival va abaixar els braços fins el 61-79. El Badalonès B tanca 2015 dissabte a les 19h a casa contra el Santa Coloma B.

Pel que fa al Llefià, va poder aguantar el partit igualat fins al descans. Però a la segona part, el desencert va fer que el Santa Coloma B guanyés còmodament, 58-76. El proper diumenge al migdia visiten el Sant Jordi per intentar tancar l’any amb una victòria.