La Colla Micaco treballa els castells de 6 en una diada de rodatge a Súria

    0
    40
    castellers suria.jpg

    05/04/2016 – Aquest diumenge els Castellers de Badalona es van desplaçar fins al petit poble de Coaner, molt a prop de Súria, on van signar un 3de6a, un 3de6 i un 4de6a.

    Aquest diumenge els Castellers de Badalona es van desplaçar fins al petit poble de Coaner, al terme municipal de Sant Mateu del Bages, molt a prop de Súria, on van desplegar una actuació de rodatge de castells de sis. Després del pilar de quatre d'entrada, els badalonins van arrencar l'actuació amb un ferm 3de6 amb l’agulla descarregat de manera impecable que presentava una alienació força lleugera de cara a pujar-lo un pis la setmana vinent a Esparreguera.

     

    Per la segona ronda, els micacos van triar el 3de6, mentre que el tercer castell escollit ha estat el 4de6 amb l’agulla, construcció que ha servit per fer rodatge de tronc. Tots dos castells s’han descarregat sense problemes i s'han executat amb una gran rapidesa. Per acabar, Castellers de Badalona ha realitzat un pilar de 4.

     

    La propera cita de la colla micaco serà el proper diumenge 10 d’abril a les 12h a Esparreguera en marc de la diada del local dels esparreguerins i actuaran junt amb els castellers locals i els Tirallongues de Manresa.

     

    Jornada castellera per als infants

    El dissabte 16 d’abril, a La Plana, els badalonins realitzaran la Jornada del Micaquet, una festa per a tots els nens i nenes de Badalona. Es tracta d'una diada plena de jocs i activitats per als més petits de casa, sense cap ànim de lucre, i amb l'únic propòsit que mares, pares i fills descobreixin amb diversió qui són els Castellers de Badalona.