S’ajusta la lluita per la segona plaça

0
    33
    circ-ming j25.JPG

4/4/2016.- La derrota del Sant Josep i la victòria del Mataró deixa els dos equips empatats per darrera d’un Ubsa ja classificat. El Círcol guanya el derbi a la Minguella.

Derrota a casa del Sant Josep

El Sant Josep arrenca al recta final de la competició amb una derrota. En la tornada després de l’aturada, es van trobar un Granollers que va portar la iniciativa des dels primers minuts i no la va deixar fins el final del partit.

Els parroquials es van veure superats en el joc interior, sobretot en el rebot, que donava dues i tres opcions en atac als visitants. Tot i així, la igualtat es va mantenir a la primer part amb un 33-37 al descans.

A la represa segueix la mateixa dinàmica però el Sant Josep no està còmode i arriba al parcial definitiu molt desgastat i també desconcentrat per algunes decisions arbitrals que no deixaven l’equip acabar d’acostar-se al marcador per completar la remuntada.

Els 21 punts de Pedro Cuesta i els 18 de Sergi Rourera no van ser suficients i el Sant Josep va perdre a casa de forma justa. L’equip es manté segon a la classificació, però té el Mataró trepitjant-li els talons, empatat ja a victòries.

La lluita es centra ara en aquesta segona posició, per darrera d’un Ubsa que ja té tres partits de marge i aquesta jornada ha aconseguit ja la classificació per a la fase d’ascens. El proper partit serà dissabte a la la pista d’un Llosa Artés que vol enganxar-se a la lluita per les places amb premi.

El derbi es queda a La Plana

Un Círcol necessitat de victòries es va imposar a una Minguella encara més necessitada a La Plana en un derbi poc vistós amb pocs punts i amb molts errors.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles amb més errors que encerts a les dues bandes. L’encert exterior de Callau donava un mínim avantatge al Círcol al primer quart, 15-12.

Al segon quart, la Minguella va aprofitar les pilote perdudes del Círcol i amb l’encert d’Hurtado ajusta encara més el marcador. En una última estirada abans del descans el Círcol arriba al descans 6 punts a dalt, gràcies a l’encert de Ferrer i la feina de Jerez sota cistella, 33-27.

La Minguella va començar la segona part retallant distàncies per col.locar-se a 4 punts, però els errors feien que la diferència es mantingués en els 8 punts. Els errors locals tampoc els permetien marxar al marcador tot  i que al final del tercer quart van arribar als 10 punts d’avantatge, 48-38.

El partit seguia amb poc encert, per això els bons minuts de Lladó i Gotzens que van augmentar la diferència fins els 13 punts, van ser definitius. El Círcol va poder mantenir el control fins el final i la Minguella ja no va poder reduir la diferència fins el 64-53.

Tot i ser un partit amb molts errors i pocs punts, la victòria és important pel Círcol que està en plena lluita per evitar la promoció de descens. El proper diumenge visiten el Sedis, penúltim. Una victòria  també afavoriria la Minguella que ara mateix empata amb els lleidatans i es queda fora del descens per l’average. Diumenge també tenen una bona oportunitat de sumar a la pista del cuer, el Terrassa.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2177