Jordi Fernández debuta amb victòria al play-off de la D-League (115-114)

    0
    28
    JordiFernandez2015.jpg

    06/04/2016 – El tècnic exigeix una millora defensiva del seu equip per afrontar el segon partit de la sèrie a la pista de Maine Red Claws.

     

    Canton Charge, franquícia vinculada als Cleveland Cavaliers, ha inaugurat amb bon peu el play-off de la D-League, lliga de desenvolupament de la NBA. L’equip del badaloní Jordi Fernández debutaria davant quasi 2.400 espectadors al Canton Memorial Civic Center, obtenint un triomf frenètic contra Maine Red Claws.

     

    L’organització vinculada als Boston Celtics aconseguiria mantenir el control del marcador durant bona part dels minuts (25-32), veient-se beneficiada per les llacunes defensives de Canton Charge (55-61).

     

    Després d’un tercer parcial igualat (77-83), la formació de Jordi Fernández aconseguiria sobreposar-se a la manca d’encert exterior soferta al llarg de tot el partit (10/37), arribant als darrers segons amb possessió per guanyar (113-114).

     

    Fernández dissenyaria una última jugada perquè Quinn Cook es jugués la cistella de la victòria. A sis segons per la conclusió, el base format a Duke penetraria amb energia cap al cèrcol de Maine, aconseguint anotar per elevació (115-114). Tot seguit, l’últim intent de Corey Walden per capgirar el marcador se sortiria de dins, confirmant-se d’aquesta manera el triomf de Canton.

     

    Cook oferiria un recital en la direcció (26 punts i 10 assistències) i estaria ben secundat per l’ex Obradoiro Nick Minnerath (25+10) i per John Holland (30 punts). Demà Canton Charge juga el segon partit de les semifinals de la Conferència Est al Cross Insurance Arena de Portland. Si guanya, la franquícia dels Cavs repetirà la final de la temporada passada.

     

    “Ha estat un partit de molta energia. Crec que hem d’estar millor en molts aspectes, especialment en defensa, però el més important és que els jugadors han trobat la manera de guanyar”, declarava Jordi Fernández després de l’encontre.

     

    “Ens hem preocupat més de no anotar que d’aturar el rival. Moltes vegades, quan et preocupes per les coses dolentes, tampoc compleixes la resta de regles”, comentava el badaloní, tot agraint el suport del públic. “Ens ha donat un extra”, reconeixia l’entrenador.