El Club Twirling de Badalona aconsegueix fer podi a Blanes

  0
  39
  Twirling.jpg

  06/04/2016 – Diversos joves del club assoleixen el pas a la final de Catalunya després dels seus bons resultats al Campionat Terrotorial celebrat el passat cap de setmana a Blanes.

  El Club Twirling Ciutat de Badalona ha aconseguit fer podi en diverses modalitats del Campionat Territorial que va tenir lloc el passat cap de setmana a Blanes.

   

  Dels exercicis presentats a la competició passen a la final de Catalunya, Irene Martínez -que va assolir la tercera posició-, Oriol Carreras -que va aconseguir el primer lloc-, Laia Carreras -la segona posició-, i l'Alexandra Líopez -la sisena posició-. Pel que fa l'equip júnior, format per Oriol Carreras, Alexandra López, Marina Barrio, Cristina Gómez, Laia Carreras i Aroa Perales, va assolir el tercer lloc en la seva modalitat.

   

  El twirling baton és un esport similar a la gimnàstica rítmica, que va néixer als Estats Units i que combina els moviments del cos amb un bastó similar al que fan servir les majorettes.

   

  En aquest esport, Badalona ha estat lligada des de 1990, any en què va sorgir el primer club local, que va arribar a competir en l'àmbit internacional i a organitzar un campionat mundial de Twirling a la nostra ciutat l'any 2003.

   

  El Club Twirling Ciutat de Badalona, refundat l'any 2013 i que funciona de manera interrompuda des de 1989 assolint èxits esportius en l'àmbit nacional i internacional, competirà en la final de Catalunya que se celebrarà a Sant Feliu de Guíxols els dies 30 d'abril i 1 de maig, on s'espera repetir els mateixos bons resultats del passat cap de setmana. A més a més, aquesta entitat organitza esdeveniments federats i lúdics com l'Open de Twirling Ciutat de Badalona o el Campionat del Món de Twirling.