L’ASJUBA suma quatre medalles al Campionat Català de Judo Aleví

    0
    30
    ASJUBA.JPG

    24/05/2016 – Carlos Benavente i Iker Alfonso es van proclamar campions, mentre que Marta Liceran i Erik Alonso, subcampions; cadascú en les seves respectives modalitats.

    El passat dissabte, 21 de maig, va tenir lloc a la localitat de La Llagosta, el Campionat de Catalunya de Judo de la categoria aleví, tant masculí com femení, pels joves nascuts l'any 2004 i 2005. Aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana de Judo i el Judo La Llagosta, va comptar amb la participació de més de 230 judokes vinguts d'arreu de Catalunya on van mostrar les seves ganes de gaudir del seu esport i de poder aconseguir alguna medalla.

     

    En la prova van ser presents els judokes badalonins de l'Associació Judo Baetulo del barri del Congrés, que van participar i van mostrar el seu caràcter guanyador, les ganes de lluitar i de seguir amb la seva progressió esportiva.

     

    Destacar el primer lloc d'en Carlos Benavente, campió de Catalunya des de fa tres anys, i revalidant el títol i deixant clara la seva progressió com a competidor. També la primera classificació d'Iker Alfonso, subcampió en la darrera edició, guanyant tots els seus combats amb claredat per Ippon, la màxima puntuació.

     

    D'altra banda, Marta Liceran i Erik Asensio es van proclamar subcampions, que també van fer podi en anteriors edicions, mentre que Kevin Pesado no ha assolit enguany cap medalla com l'any passat.

     

    Ara ja, per aquests joves judokes, només els hi queda iniciar la preparació per la següent temporada, on ja formaran part de la categoria infantil i podran optar a participar al campionat estatal d'aquesta categoria. Per la seva part, l'entrenador d'ASJUBA, Jordi García, destaca que "ara és hora de mirar cap endavant i fer un pas més, pujar un esgraó si volem aconseguir medalles als nacionals, i estic segur de què així serà, com fins ara".