Ingressat un veí de La Salut després de rebre una pallissa al carrer

  0
  pablo piferrer.jpg

  24/05/2016 – L’home tornava a casa aquest diumenge a la nit quan va ser assaltat, presumptament, per membres d’una problemàtica família del carrer Pau Piferrer.

  Un veí de la part alta del barri de La Salut va haver de ser dut d’urgència a l’hospital de l’Esperit Sant aquest diumenge a la nit després de rebre una contundent pallissa al carrer Pau Piferrer. L’home, membre de la junta de l’Associació de Veïns Turó d’en Caritg i d’altres entitats, tornava a casa quan va veure un grup de persones agredint un jove. El veí va intentar mediar per detenir l’incident i els assaltants el van apallissar també, segons expliquen persones del seu entorn.

   

  Alguns veïns asseguren que els responsables de l’atac van ser individus d’una problemàtica família que viu a la part baixa del carrer Pau Piferrer i que ja han estat assenyalats anteriorment per part de l’entitat veïnal. L’incident es va produir a l’alçada dels números 11-15 del vial, a on es van haver de desplaçar diverses patrulles policials de Mossos i Guàrdia Urbana, segons els veïns.

   

  L’home afectat, de 57 anys, va ser traslladat en ambulància a les urgències de l’Esperit Sant, on ha passat la nit. “Ja hem avisat insistentment sobre aquesta família, perquè vèiem que tard o d’hora es produiria algun problema greu com aquest”, lamenta el president de l’AVV, Javier Cabrera. La víctima de l’agressió ha estat ja donada d’alta, tot i que amb contusions i lesions diverses.

   

  Des de Mossos, encarregats del cas, confirmen que l’incident es va saldar amb identificacions dels implicats. El cas continua obert, per tal d'iniciar els procediments habituals si algun dels agredits decidís denunciar, quelcom que, de moment, no s'ha produït.