El Lloreda tanca la temporada oferint un recital (2-5)

    0
    32
    13230270_1696171967302733_2159999101268136888_n.jpg

    01/06/2016 – El Pere Gol s'acomiada de la Copa (2-1) i la Unificació Llefià perd un partit sense res en joc davant l'Atlètic Sant Pol (2-0).

     

    Totes les competicions oficials de la temporada 2015-2016 han deixat de comptar amb clubs badalonins inscrits. Bé perquè cap entitat de la ciutat s'ha pogut classificar per un play-off d'ascens o bé per haver quedat eliminats, els conjunts de Badalona han posat el punt final de forma definitiva al curs actual. Els darrers 90 minuts oficials de l'any es jugarien el passat cap de setmana i només tindrien tres protagonistes de la ciutat: el CF Lloreda, la Unificació Llefià i l'AE La Salut Pere Gol.

     

    Tram final impecable (2-5)

     

    Al grup II de la Segona Catalana, la formació badalonina que ha tancat millor la lliga ha estat el CF Lloreda. Malgrat gaudir d'una classificació final més discreta que la del Llefià, els vermells han estat capaços de completar un últim tram de competició espectacular.

     

    Per tal d'assegurar la permanència, el Lloreda no ha perdut cap partit dels darrers sis que ha disputat, sumant 14 dels últims 18 punts en joc. Aquesta ratxa ha disparat el bloc badaloní fins a la desena plaça final (44), quedant a sis punts de la zona de descens directe. En la darrera jornada de lliga, el Lloreda oferiria de nou la seva millor versió, guanyant amb molta autoritat al camp de l'Escola Esportiva Guineueta (2-5).

     

    L'equip de José Manuel Muñoz establiria el seu rècord de gols del curs i, després d'una lleu reacció local, podria deixar sentenciat el triomf en una segona part per emmarcar. Els badalonins començarien l'encontre manant, gràcies al 0 a 1 anotat per José Alberto Pérez quan només s'havien disputat 10 minuts de joc al Complex Esportiu de la Guineueta (0-1). Tot seguit, Albertito s'encarregaria d'ampliar diferències abans d'arribar a la mitja hora (27'), però la Guineueta sabria refer-se i entrar de nou en la pugna per la victòria. Just abans del descans, Dani Juan (43') transformaria el penal que suposaria el 1 a 2 pels de Nou Barris (1-2).

     

    Malgrat intentar agafar-se al partit, els locals veurien com el Lloreda es mostrava molt seriós a la represa. Loren tornaria a marcar pels visitants al 66' (1-3) i David Teruel (88') i Israel Garcia (89') neutralitzarien del tot el 2 a 3 convertit per Jordi Ros al 79' (2-5). Sens dubte, a la gespa de Nou Barris es viuria un gran final de lliga amb un clar color vermell.

     

    Mala sort per acabar (2-0)

     

    Al mateix grup II de la Segona Catalana i ja sense res en joc, la Unificació Llefià disputaria el seu últim partit oficial visitant el camp de l'Atlètic Sant Pol (55), cinquè classificat de la categoria i primer perseguidor dels de Jordi Souto. La formació badalonina encadenaria la segona desfeta seguida per posar el punt final a la temporada, veient-se penalitzada per la mala fortuna.

     

    Només començar l'encontre, una intervenció defensiva del central Rodri acabaria amb la pilota al fons de la xarxa de la porteria defensada per Oriol Llaveria (7'). El gol rebut en pròpia porteria no ajudaria el Llefià a entrar en dinàmica de partit i, finalment, els visitants confirmarien la seva claudicació. Al 26', el 2 a 0 anotat per Shuta Seki enterraria les opcions de remuntada de la Unificació. L'equip de Jordi Souto finalitza una bona temporada, mantenint la quarta posició (62), però quedant-se a deu punts del títol i de la plaça de promoció. Ara arriba el moment de fer balanç i de reforçar el projecte per intentar millorar els resultats obtinguts.

     

    Eliminats de la Copa (2-1)

     

    Per últim, a la Copa Catalunya Amateur, l'AE La Salut Pere Gol cauria eliminat en la segona ronda de la competició. La Iberiana expulsaria els verds (2-1), després de remuntar un gol de Salinas.