Demostració de força (77-45)

0
    30
    DSC_0037 copia.JPG

03/10/2016 – El Sant Andreu de Natzaret femení destrossa la defensa de l’AE Minguella en el derbi badaloní de Primera.

Tots els assistents congregats al Pavelló de Pomar esperaven presenciar un derbi emocionant entre el Sant Andreu i la Minguella. Lluny de veure complerts els seus desitjos, el partit estaria clarament dominat pel conjunt de Riki Gómez, sempre superior a les de Casagemes.

Amb només un quart, el Natzaret ja presentaria credencials per assegurar el triomf (25-13), mentre que al descans les locals ja doblaven els punts de les seves rivals (40-19). L’AE Minguella romandria massa inactiva sobre el parquet (60-28) i ni tan sols podria aprofitar la relaxació local per maquillar el resultat (77-45).

Les jugadores de Carlos Esteve, vuitenes al grup II de Primera (1/1), necessiten recuperar la bona línia per vèncer diumenge vinent (17:45h) el CB Olot. El Natzaret, per la seva part, ha començat líder amb un 2/0 i rebrà dissabte el Boet Mataró (18h).

Agafades al tren capdavanter

Per altra banda, al grup IV de la Segona Catalana, dos dels tres clubs badalonins del campionat tancarien la jornada amb victòria. La UB Llefià (2/0), tercer classificat, s’enduria un matx ajustat contra el Matadepera (61-57), liderat per la bona feina realitzada per Miriam Valls i Montse Tajes.

Ambdues serien el motor d’un bloc molt sòlid en els moments calents i que estaria a punt de deixar definitivament enrere el rival abans del descans (34-24). Les faltes personals i els tirs lliures rescatarien el Matadepera (52-46), però en els minuts de la veritat el Llefià tindria més encert. Les de Toni Madrid han començat bé la lliga i ja pensen en mantenir la ratxa a la pista del Basquetpia Sabadell (diumenge a les 12:45h).

El Divina Seguros Joventut, per la seva part, no se sumaria a les bones actuacions fetes pel Llefià i el Natzaret ‘B’ (triomf 84-31 davant el Vilatorrada) i cauria derrotat per segon cop en dues jornades. A la pista de l’Esplugues, el conjunt de Raúl Lorenzo cediria en un final molt ajustat, després de mantenir-se dins del xoc (16-18) durant la totalitat dels minuts (27-27).

Ja en l’últim quart (40-38), la Penya només podria anotar nou punts, clau de la desfeta (52-47). Dissabte (18:30h) contra el Sant Just hi haurà una nova oportunitat.