Vaga contra el trasllat de desenes de treballadors a Osca

  0
  44

  26/01/2018 – Eulen Telemarketing, amb un 15% de treballadores de Badalona, vol passar bona part de la seva activitat a Aragó.

  El comitè d'empresa d'Eulen Telemarketing, una companyia de teleoperadores que presta els serveis de 'call center' d'Endesa, ha convocat una vaga per al proper dia 29 de gener. Totes les seccions sindicals han tancat files per aturar l'activitat i dur a terme dues concentracions contra un expedient de trasllat i modificació substancial de les condicions de treball que pretén la direcció, denuncien els sindicats.

   

  Les negociacions iniciades fa unes setmanes no han desembocat en cap acord, i la decisió, diuen les organitzacions laborals, afenten a la totalitat de la plantilla actual, unes 66, de les quals un 15% són de Badalona. Del total de l'equip, més d'un 40% tenen més de 50 anys i porten una dècada en el seu lloc de treball.

   

  El comitè d'empresa creu que es tracta d'un expedient “fraudulent” i que només busca “incentivar la sortida dels treballadors de l'empresa”, ja que, apunten, “la majoria no podrà assumir un trasllat de més de 200 km de casa seva”.