Pere Gol i Águila s’emplacen a final de temporada per fer la fusió

    0
    36
    IMG_0017.JPG

    25/01/2017 – Els dos clubs tenen la voluntat d’unir-se en un de sol abans de començar el curs 2017-2018.

     

    Les bones relacions i els contactes que han mantingut l’Águila i el Pere Gol en els darrers mesos han posat sobre la taula la possibilitat d’unir-se i formar una sola entitat. Les directives d’ambdós clubs són reduïdes i, a més, es vol evitar que un històric com l’Águila pugui desaparèixer.

     

    El club presidit per Gutty Navarro va celebrar la seva assemblea general el 23 de gener, obtenint l’aprovació dels socis per iniciar converses formals amb el Pere Gol. L’altra entitat implicada també té el vistiplau de la massa social.

     

    Tot i que encara manca molt per parlar, la idea seria conservar dos equips amateurs a Tercera i Quarta Catalana i mantenir l’estructura de base del Pere Gol. El color principal del nou club seria el verd, tot i que el nom i l’escut encara s’han de discutir.

     

    “Entre les dues directives hem quedat de començar a parlar seriosament a partir de l’abril per veure si podem concretar la fusió”, destaca Gutty Navarro, president de l’Águila. “No volem que l’Águila es perdi, així que des del Pere Gol veiem amb bons ulls fer aquest moviment”, afegeix Serafín Marcos, del Pere Gol. A final de temporada, el procés començarà de debò.