Diputats del Parlament, institucions i partits, units per donar suport a Fàtima Taleb

    0
    27
    20170210_183036.jpg

    13/02/2017 – El Centre Cívic va acollir divendres un acte amb més d'un centenar de representants i portaveus de diferents forces polítiques, entitats i administracions.

    Fàtima Taleb va ser rebuda amb una gran ovació i un llarg aplaudiment el divendres a la tarda al Centre Cívic de La Salut, que va acollir un acte de suport a la regidora organitzat per Guanyem Badalona. Més d'un centenar de representants, portaveus i persones a títol particular es van donar cita per parlar sobre racisme i les formes de combatre les polítiques de confrontació.

     

    L'acte va comptar amb els parlaments de SOS Racisme, el tinent d'alcalde de Barcelona Jaume Asens, el secretari de Migracions de la Generalitat, Oriol Amorós, i el director general d'Afers Religioso de la Generalitat, Enric Vendrell. També amb la representació de tots els grups polítics del Parlament, a excepció de Ciutadans, que es va excusar però va expressar el seu suport, i el Partit Popular.

     

    Tampoc hi va ser el PP local, la hipotètica assistència del qual havia creat controvèrsia els dies anteriors, per desacords dins el si del propi govern municipal a l'hora de decidir si havia de ser convidat o no. La resta de partits de l'Ajuntament sí van ser-hi presents.

     

    Multes als insults racistes

     

    El parlamentaris van agafar el torn final de paraula per parlar de la nova llei contra totes les formes d'odi i discriminació que s'està debatent al Parlament. Una llei que permetrà, segons va explicar el propi Oriol Amorós, interposar sancions administratives a aquells actes d'odi i racisme que no siguin recollit al codi penal estatal. “Tothom ha de saber que cap insult racista quedarà impune”.