CiU votarà a favor del pressupost; el PSC, molt a prop de l’acord amb el govern

  0
  IMG_2047.JPG

  06/04/2016 – CiU ha anunciat aquest dimarts a la tarda que facilitarà el seu vot favorable als pressupostos del govern.

  Pas endavant en la negociació dels pressupostos. CiU ha anunciat aquest dimarts a la tarda que facilitarà el seu vot favorable al ple en el que es debatrà l’aprovació definitiva dels comptes després que el govern local hagi “introduït algunes millores que augmenten les partides destinades al manteniment d’instal·lacions esportives, al servei de platges, a la salut pública i control de plagues”.

   

  Així ho ha comunicat el grup municipal encapçalat per Ferran Falcó, qui ha manifestat que, “malgrat l’error d’aprovar –el pressupost- inicialment per la via de la Junta de Govern i utilitzant la RSAL”, l’executiu “ha atès la petició de negociació i ha entès que la ciutat no mereix actituds polítiques tancades”.

   

  El PSC també podria donar avui el ‘Sí’

   

  Iniciades abans de Setmana Santa, les negociacions encaraven aquests dies una fase determinant, abans d’arribar la setmana vinent al ple extraordinari definitiu. I semblen haver progressat de forma positiva. Amb el ‘Sí’ de CiU, el govern només necessitaria l’abstenció del PSC per aprovar per majoria (12 contra 11 del PP i C’s) els pressupostos.

   

  Tot i així, les converses amb els socialistes semblen anar per bon camí, les postures són molt properes i només restaria tancar l’acord pel que fa a les xifres d’algunes propostes concretes que demanen des del grup municipal d’Àlex Pastor. En aquest sentit, el PSC podria donar avui mateix llum verda als pressupostos, que inclourien moltes de les al·legacions de socialistes i convergents.