Una vintena d’entitats celebren la 2a Festa del Torrent de la Font

    0
    40
    Foto 9-4-17 13 53 00.jpg

    10/04/2017 – Amb l’objectiu de sumar més forces per construir un gran parc metropolità, juntament amb el turó de l’Enric.

     

    Les AMPAs dels instituts Isaac Albéniz i Pompeu Fabra, associacions de veïns de Bufalà i la Morera, la Fundació Badalona Capaç, Amics del Turó de l’Enric, Club d’Estels de Badalona i Club d’Agility de Badalona han estat algunes de les 20 entitats socials, culturals i mediambientals que s’han retrobat aquest diumenge per celebrar la segona edició de la Festa del Torrent de la Font.

     

    Una jornada que ha comptat amb més suport que l’any passat, però que ha mantingut el seu esperit de lluita: continuar amb les negociacions amb l’Ajuntament per tirar endavant un projecte de millora de les zones del Torrent de la Font, Serentill i la Bòbila, un espai verd que uneixen els barris de Bufalà i la Morera.

     

    Durant la festa es van viure diverses activitats adreçades tant a petits com a grans, com ara fer volar estels, plantar un hort urbà i, fins i tot, una exhibició de gossos, amb l’objectiu de transmetre convivència i xarxa per reivindicar la remodelació i la neteja del parc i així construir un gran parc metropolità, juntament amb el turó de l’Enric.