Arriba la 38a Festa de las Migas amb l’actuació de Las Grecas

    0
    33
    Migas.jpg

    19/05/2017 – Està previst repartir més de 2.000 racions de migas.

     

    La Comissió de Festes de La Salut ja té tot a punt per donar el tret de sortida a un ampli cap de setmana al parc de l'Escorxador amb motiu de la 38a edició de la Festa de las Migas, en el marc de les Festes de Maig.

     

    Els jocs tradicionals per a la mainada, la xocolatada popular i una gran sardinada donaran el tret de sortida a aquestes jornades el dissabte, 20 de maig, a partir de les 16:30h. Tot seguit, a les 18.30h, els mateixos organitzadors realitzaran el seu peculiar pregó, que donarà pas a les diverses actuacions que s'allargaran fins a les 10 de la nit. Miss Gabrille, Cotton-3, la Caballota i la discoteca mòbil Atlantic seran els primers en pujar a l'escenari durant la tarda del dissabte.

     

    D'altra banda, els membres de la Colla de Bèsties i Diables de La Salut seran els encarregats d'arrancar la programació del diumenge, dia 21, a les 10:30h. A partir d'aquí i durant tot el matí, es realitzaran diversos jocs i tallers infantils, com llançament d'arcs a càrrec del Club d'Arquers de Badalona i el canó d'escuma. A més, com és habitual, centenars de dones es retrobaran amb motiu de la Trobada d'Agulla, que enguany arriba a la 15a edició.

     

    El moment més esperat arribarà al migdia amb la degustació de las migas, que s'espera repartir més de 2.000 racions. De cara a la tarda, a les 19h, tornaran les actuacions per posar punt final a la Festa de las Migas amb les cantants Ana Sanchez i Marvin Salas, el grup de ball Passion Life, l'inconfundible Senyor Barragán i l'històric grup dels anys 70, Las Grecas, que des de l'any 2009 està format per Malicia i Nani.