Més de 160 ‘skaters’ internacionals es retroben a l’Skate Agora BDN

  0
  43
  Sakte.jpg

  19/05/2017 – Per competir en les competicions europees i internacionals.

  Per tercer any consecutiu, la pista Skate Agora BDN acull aquest cap de setmana, del 19 al 21 de maig, les competicions internacionals SLS Nike SB Pro Open i Nike SB European Series, on s'espera la visita de més de 160 patinadors, tant de l'estil mundial professional com amateur.

   

  El SLS NIke SB Pro Open (20 i 21 de maig), que és la primera prova classificatòria del SLS Nike SB World Tour, oferirà la porta d'entrada a la lliga als dos 'skaters' no SLS Pros, on podran competir al costat dels millors patinadors del món, com Nyjah Houston o Paul Rodríguez, entre altres. En canvi, per als SLPS, aquesta competició és una oportunitat per assolir el 'Golden Ticket', que assegura una plaça directa al SLS NIke SB Super Crown Word Championship. L'esdeveniment mundial es podrà veure en directe a través de www.streetleague.com.

   

  D'altra banda, la Nike SB European Series (19 i 20 de maig) convida als amateurs de tot el món a participar en la lliga europea i competir per un premi de 10.000 euros i una plaça a l'Open de Berlin.

   

  Destacar que l'Skate Agora BDN és un equipament esportiu únic a Espanya homologat per SLS que ofereix experiències al voltant del skate i aglutina el vessant esportiu, educatiu, cultural i d'impacte social, davant de la platja de Badalona, al barri de Canyadó.