Obertes les inscripcions per la 3a ‘Huella Solidaria’

    0
    30
    Huella Solidaria.jpg

    15/09/2017 – Tindrà data el 8 d'octubre i pretén recoollir fons per l'alimentació infantil i juvenil en l'àmbit del Barcelonès Nord a través de la Creu Roja.

    La tercera edició de la caminada popular solidària 'La huella solidaria' ja té data: el diumenge 8 d’octubre, amb el qual, ja estan obertes les inscripcions a tothom que hi vulgui participar. 

     

    La sortida tindrà lloca a la Rambla a les 9 del matí i tindrà un recorregut de 10 quilòmetres, que passarà per l'avinguda de Martí Pujol, carrer de Tanit i s'endinsarà per la Serralada de Marina, gaudint així de la Creu de Montigalà, el coll de la Serra de Can Mas, la font Santa de Baix i el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. A més, comptarà amb dos punts d’avituallament i els participants rebran una bossa de regal i la samarreta d’enguany i participar en sorteigs. 

     

    Per tercer any consecutiu, la caminada solidària té com a lema 'Cada petjada compta per a l'Alimentació Infantil' i està organitzada pel grup 'Caminatas de Montaña, Senderismo y Travesías', juntament amb l'Ajuntament de Badalona, la Creu Roja del Barcelonès Nord.

     

    Aquesta activitat esportiva, familiar, lúdica i solidària té com a objectiu caminar i sumar en l'ajuda per l'alimentació infantil i juvenil en l'àmbit del Barcelonès Nord, ja que els fons recaptats es destinaran íntegrament al projecte Aliança Humanitària per l'Alimentació Infantil de la Creu Roja del Barcelonès Nord, que inclou beques menjador, paquets d'alimentació i targetes prepagament de suport alimentari, entre altres actuacions. Pel que fa a les inscripcions es poden realitzar a través d'Internet o presencialment a l'oficina de la Creu Roja del Barcelonès Nord.