El Direxis Pàdel ja és una realitat

  0
  805

  Les instal·lacions ubicades al barri de la Morera entren en funcionament aquest divendres

  El DIREXIS estrena aquesta set- mana un nou espai esportiu de referència a Badalona. El DIREXIS Pàdel entra en funcionament aquest divendres amb 16 pistes, 500m2 de restauració, botiga, vestuaris i serveis. Malgrat que la inauguració oficial serà al setem- bre, la instació ubicada al barri de la Morera ja està oberta al públic.

   

  Les pistes

  Les pistes de DIREXIS Pàdel són el gran atractiu d’aquest complex esportiu, no només per la gran quantitat de pistes que proporciona (16 en total) si no per la varietat i qualitat de les mateixes, algunes d’elles úniques a Catalunya. Comptarà amb pistes Adidas Mobile 360 graus. Les pistes de pàdel més exclusives de DIREXIS Pàdel estan habilitades per allotjar tornejos professionals i amateur. La seva visió ultrapanoràmica sense pilars de cantonada és única i permet millorar l’experiència visual i de joc i sentir l’adrenalina des de tots els angles.

  DIREXIS Pàdel és un projecte de DIREXIS Patrimonial, la nova àrea de negoci del grup DIREXIS. DIREXIS Patrimonial és una iniciativa estratègica que sorgeix amb l’objectiu de consolidar i centralitzar les diverses activitats de desenvolupament d’habitatge dutes a terme pel grup. Els projectes inclouen la construcció de DIREXIS Pàdel i les instal·lacions del grup a Badalona i Saragossa, així com diverses promocions d’habitatge ubicades a Catalunya.

   

  Restauració

  DIREXIS Pàdel compta amb 500m2 d’espais de restauració i 420 m2 d’espais de terrasses que complementen l’oferta d’aquestes instal·lacions. Així doncs, DIREXIS Pàdel no només serà un punt de trobada pels més esportistes, sinó també per aquells que vul- guin gaudir de la millor gastronomia, un tracte excel·lent i un gran ambient.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí