Punt de confirmació

    0
    33
    22532036_10212613019993084_306319361_o.jpg

    15/10/2017 – El Badalona resisteix a Son Malferit i torna amb un valuós punt després d'empatar sense gols amb l'Atlètic Balears. Partit molt seriós dels escapulats, que es mantenen en la zona mitjana alta de la taula i continuen consolidant-se com a equip.

    El Badalona resisteix a Son Malferit i torna amb un valuós punt després d'empatar sense gols amb l'Atlètic Balears. Partit molt seriós dels escapulats, que es mantenen en la zona mitjana alta de la taula i continuen consolidant-se com a equip.

    L'oportunitat més clara del partit va arribar ben aviat, al cap de 8 minuts, amb un xut al travesser del local Borja. Hi va haver poques accions del gol en l'àrea visitant, principalment per la bona feina defensiva de l'equip de Manolo González. En l'altra porteria, Aulestia tampoc no va tenir gaire feina, per bé que Rubén Enri i Sergio Maestre ho van provar en la primera part.

    En el tram final del partit, els mallorquins van buscar el gol amb més insistència, però només s'hi van apropar en un xut de falta de Fullana al qual va respondre magníficament Morales. El partit estava condemnat a morir amb zero a zero al marcador. I així va ser. Toca fer bo aquest punt diumenge que ve, amb la visita de l'Atlètic Saguntí.

    Fitxa tècnica

    Atlètic Balears: Aulestia, José Ruiz, Malik, Villapalos, Sergio Sánchez, Borja, Xisco, Óscar Rico (Nacho Heras, 66'), Oliva, Fullana i Álvaro Sánchez (Rodri, 62').

    Badalona: Morales; Albarrán, Álvaro Vega, Moyano, Parera, Kilian; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Sergio Maestre; Enri i Néstor Querol.

    Àrbitre: Daniel Yuste Querol (comitè valencià). TG: als locals José Ruiz, Sergio Sánchez i Armando de la Morena, i als escapulats Moyano i Néstor Querol.